Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Én...

Mit gondoltok erről? Én lihegem túl?

Figyelt kérdés

14 hósommal szoktunk járni babás programokra. Van egy anyuka. 3 gyereke van. A középső 4 éves. Sokszor vadállat módon viselkedik, agresszív. Még kb 2 hónapja fellökte a lányomat a játszótéren. Persze anyuka nem figyelt, nem szólt rá. Na ez után nemrég találkoztunk velük, játszóházban. Az ő fia megint mint a vadállat. Csapkodott, dobálózott. Én nem engedtem oda a lányom a közelükbe. Ha arra ment elhoztam. Most visszahallottam, hogy én milyen hülye vagyok, meg mennyi bajunk lesz ha nem szokja meg a kicsi, hogy nagyok között legyen. Nagyon felhúztam magam és legszívesebben ráírtam volna, hogy a saját gyerekét nevelje ne az enyémet.

Nem vagyok amúgy ellene, hogy nagyok között legyen, de mivel még nem tudja megvédeni magát, nem szívesen engedem egy agresszív gyerek közelébe.

2020. nov. 10. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha az enyémet bántották, mindig rászóltam arra, aki csinálja. (Sőt akkor is ha "csak" önveszélyes volt vagy rongált.) Nem agresszíven, csak normálisan közéjük állva. Még sosem kaptam ki érte egy szülőtől sem. Pláne ha oda sem figyelt :) De volt, aki helyeselt, hogy "tényleg kisfiam, ne dobáld a homokot", sőt elnézést is kért. Ja és igen, simán van, amikor ha egy szülő látja, hogy te már ott állsz, akkor nyugtázza, hogy nagy gond úgyse lesz, ezzel rád hagyva kvázi ismeretlenre még egy gyereket, amíg ő nyer 5 perc nyugit a padon. Több gyereknél hidd el, nálad is eljönne az a szint, hogy elég az 3-5 méter virtuális póráz, ha eddig megúsztuk. :D ÉS nekem is a pedagógus anyuka barátnőim azok, akik a legkevésbé vannak a saját gyerekekük "fenekében", akkor is, ha azért még szerintem el kellene a kontroll, ők meg tudják szépen magyarázni, hogy de azok így lesznek önállóak.
2020. nov. 10. 13:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt szerencsém ilyen családhoz. A harmadik fia szándékosan fellökte a vele egyidős lányomat olyan 2-3 éves koruk körül. Anyuka mosolygott, és azt mondta, igazi kis pasi. Anyádat. Sajnos folyton ugyanazokra a programokra jártak előszeretettel, mint mi, és a 2 évvel kisebbemet rohadtul féltettem tőle. Ahol lehetett, elkerültem, a terem másik sarkában játszottunk, ilyenek.

Tök igazad van, egy totyogósra még veszélyesek az ilyen kis dúvadak, és nem ez a módja, hogy hozzájuk szokjon.

2020. nov. 10. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!