Mit gondoltok erről? Én lihegem túl?
14 hósommal szoktunk járni babás programokra. Van egy anyuka. 3 gyereke van. A középső 4 éves. Sokszor vadállat módon viselkedik, agresszív. Még kb 2 hónapja fellökte a lányomat a játszótéren. Persze anyuka nem figyelt, nem szólt rá. Na ez után nemrég találkoztunk velük, játszóházban. Az ő fia megint mint a vadállat. Csapkodott, dobálózott. Én nem engedtem oda a lányom a közelükbe. Ha arra ment elhoztam. Most visszahallottam, hogy én milyen hülye vagyok, meg mennyi bajunk lesz ha nem szokja meg a kicsi, hogy nagyok között legyen. Nagyon felhúztam magam és legszívesebben ráírtam volna, hogy a saját gyerekét nevelje ne az enyémet.
Nem vagyok amúgy ellene, hogy nagyok között legyen, de mivel még nem tudja megvédeni magát, nem szívesen engedem egy agresszív gyerek közelébe.

Volt szerencsém ilyen családhoz. A harmadik fia szándékosan fellökte a vele egyidős lányomat olyan 2-3 éves koruk körül. Anyuka mosolygott, és azt mondta, igazi kis pasi. Anyádat. Sajnos folyton ugyanazokra a programokra jártak előszeretettel, mint mi, és a 2 évvel kisebbemet rohadtul féltettem tőle. Ahol lehetett, elkerültem, a terem másik sarkában játszottunk, ilyenek.
Tök igazad van, egy totyogósra még veszélyesek az ilyen kis dúvadak, és nem ez a módja, hogy hozzájuk szokjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!