Hogyan készüljek fel a gyerekvállalásra?
Ha sokat beszélgettek róla, biztos segít. Hátha felszínre hozza azt, hogy tudat alatt miért nem akarsz még. Lehet hogy egyszerűen csak az ismeretlentől, a változástól félsz. Képzeljétek el a napi szitukat gyerekkel. Beszélgessetek, töltsetek több időt már gyerekesekkel. Esetleg ha van rokon gyerek, ajánljátok fel, hogy szívesen vigyáztok rá egy napot. A saját persze nem olyan lesz, de mégis pici betekintést kapsz belőle.
A másik, hogy erre meg nem lehet felkészülni és nincs tökéletes pillanat, amikor egyik nap úgy kelsz fel, hogy szeretnél.
Mivel nem vagyok férfi, nem tudom nálatok hogy megy ez. Mi azt beszéltük meg a férjemmel, hogy ha valamelyikünk szeretne akkor nekiállunk és meglátjuk mikorra jön össze. Szoval semmi ilyen cikluskövetés stb.
Nalunk ő mondta, hogy kezdjük.
Én ellettem volna gyerek nélkül is amúgy. De abszolút nem bántam meg. A fiam a legcsodálatosabb dolog az életemben. Persze azt gondolom, ez nőként más.
Férfiként neked en is azt tanácsolom, csak ha már nagyon szeretnéd. Mert mi pl egész terhesség alatt alig és utána 6 hónapig nem tudtunk szexelni, a férjem rengeteget segített nekem, ami megint olyan dolog, ha nem igazi a vágy a gyerek iránt, akkor pl ez nincs meg. És képzeld el, hogy nem is akarsz annyira gyereket, több mint egy évig nem szexelsz a feleséged meg idegroncs mert vagy nem segítesz neki, vagy ínmel-ámmal. Nem mondom. Nem mindenki jár így. De olyanoknál, ahol a férfi nem elég elkötelezett simán rámegy a házasság a gyermekvállalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!