Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtehetem? Vagy inkább hagyjam?

Megtehetem? Vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti mit tennétek ebben az esetben?

Jelenleg albérletben laktok egy 6 hónapos babával, a fizetésetek 500 nettó volt, de ugye a csed miatt csökkent sokkal.

Aztán felhiv a fonokotok hogyha 3 hónap múlva vissza jönnétek dolgozni akkor 2 millió forint lenne a nettó fizetésetek, (plusz van sok bónusz) A férj fizetése elég mindenre de nem tudtok félre rakni, szóval forintra pontosan elnetek) A saját lakásra meg kell 8 millió forint( álom lakás, 3 szoba, 1 nappali, 2 fürdő WC, garazs, pince, 2 emeletes, van kert, gyümölcsos is, jelenwlf is termelnek ott, padló fűtés, szóval full felujjitott hitel nélkül) felujjitani nem kell, csak festés, és bútor kell bele ami ugye nekünk tetszik.. Az kB meg 3 millió kB. Szóval meglenne az álom lakás, álom bútor, 3 szoba (2 gyereket szeretnénk), nappali, full kéro jó áron, de 2 éves korig akart anyuka otthon lenni minimum,inkább 2,5-3... De ha 1 évet dolgoznatok meglenne minden amire vagytok. Vállalatok? Napi 6 óra lenne a munka, és néha kB 2 havonta 1x elkellene menni külföldre tárgyalni 1-2 napra. Mit tennétek? Vállalatok a jobb élet miatt, vagy a gyerek mindenek felett?

2020. nov. 8. 23:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
"A saját lakásra meg kell 8 millió forint" Nekem ebből nem jött le, hogy MÁR CSAK annyi kell. Én kérek elnézést, hogy ezen pattogok...
2020. nov. 9. 21:11
 22/28 anonim ***** válasza:
mondjuk könyvelők simán keresnek 1 millió felett.
2020. nov. 9. 23:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm ha a szülés előtt egymilláért dolgoztál és a férjed fizuja elég mindenre akkor hogyhogy nincs még meg a ház?

#3as voltam

2020. nov. 9. 23:25
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
De könyvelök nem 6 órában dolgoznak,és nem.utazgatnak külföldre .
2020. nov. 10. 06:10
 25/28 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, h ez egy olyan kulonleges konyvelo szerep, amihez targyalasokat is kell jarni. Elkiserni a nagyfonokot, amolyan tanacsadokent. Miert ne dolgozhatna 6 oraban is akar?
2020. nov. 10. 20:33
 26/28 anonim ***** válasza:
75%
Vagy lehet, h tolmacsolnia is kell.
2020. nov. 10. 20:34
 27/28 A kérdező kommentje:
Igen tolmacsolnom kell, és a cégnél én beszélek egyedül olaszul. De ha már így kiveseztuk miért is kapok pénzt... Vissza terhetnenk az eredeti kérdéshez?!
2020. nov. 11. 20:58
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Vállald el, már írtuk! A gyerek úgyse fog rá emlékezni, hogy anya nem volt velem egész nap, mikor 1-2 éves voltam. Te meg ne csinálj ilyenekből problémát, hogy első lépések, első szavak, úgysem maradsz le róla. Az meg, hogy nem egész pontosan az első volt, mit számít?
2020. nov. 11. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!