Honnan tudtátok hogy készen álltok rá? Egyáltalán készen lehet állni rá? Vagy bele tanul az ember?
Hát, én pont innen tudtam... Hogy mit éreztem akkor, amikor megjött...
Most gondolkodunk a második gyereken. Nem vagyok még teljesen meggyőződve róla, hogy jó ötlet, és készen vagyok rá, de a következő ciklusban már nem védekezünk. Kíváncsi leszek, milyen érzés lesz bennem, ha majd megjön. Vagy megkönnyebbülök vagy csalódott leszek. Szerintem ez fog nekem is segíteni rájönni, hogyan is állok
Hat sztem az egy dolog, hogy vagyik az ember a negativ teszt utan a pozitívra, de ettol meg nem biztos, hogy "keszen all" az ember az anyaszerepre vagy akar a szülő szerepre. En az elso gyerekre eveket vartam (vagyis mi a ferjemmel) de ettol meg tok benak voltunk az elejen szulokent. (Biztos van aki erre szuletik.. Na mi nem ezek vagyunk)
Aztan a masodiknal nem akartam a sok sikertelen honapot de végül o negyed even belul osszejott es ott mar nem vtunk annyira benak.. Csak a ket gyerekkel vtunk benak. Na most meg majd szeretnek jovore egy harmadikat is. Biztos vele is benak leszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!