Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Merjek szexelni vagy inkább...

Merjek szexelni vagy inkább még sem?

Figyelt kérdés
Két hónapja,az egyik nőgyógyász azt mondta,hogy nyílt a méhszájam(3111), és ekkor szigorú ágy nyugalom stb.amit ilyenkor be kell tartani. Nos ezután sajnos kórházba kerültem, mélyvénás thrombozissal,de már ez is javulóban van. Miközben bent voltam ezzel a kórházban, vizsgáltak nőgyógyászati szempontból is,és azt állapította meg az orvos akkor,hogy zárt vagyok(3000),ez rá is van írva a zárójelentésemre. Azóta voltam már nődokinál,aki igaz nem nézte meg,de azt mondta,hogy akkor biztos csak meg rövidült. Nem tudom eldönteni,merjék-e szeretkezni,vagy inkább várjak vele míg meg nem szülök? 35.hétbenvagyok
2020. nov. 5. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Szüléskor pont jó lesz..
2020. nov. 5. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is 3110 volt 27.héten,30.héten már 2100. Ez most nem változott azóta. Nekünk annyit mondott a dokim hogy a hüvelybe nem kerüljön semmi. Azonfelül szabad a pálya.
2020. nov. 5. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
nekem ráírta a papírra, hogy "tilos a házasélet"
2020. nov. 5. 10:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondták azt sem,hogy szabad,azt sem,hogy nem. Sőt a papíromra sincs írva. De én már nem igazán bízom az orvosokban sem,meg modnom őszintén. Ahány orvosnál voltam mostanában,a két dolog miatt,mindenki egymás ellen beszél,de a házas életet még nem mertem meg kérdezni. Nehogy azt higyjék már,hogy ez a legfontosabb. Én csak azért kérdeztem meg,mert nyilván ha szabad,akkor miért ne.? De elvagyok nélküle
2020. nov. 5. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Én simán rákérdeztem a dokimnál, hogy még mindig nem? Sajnos nemleges választ kaptam. Szerintem érdemes rékérdezni, de a helyedben ilyen előzményekkel mint ami neked van, bármennyire is kívánom, hanyagolnám.
2020. nov. 5. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Én 2 hetet vàrnék, hogy ne legyen koraszülött.37. héttől mehet szerintem..
2020. nov. 5. 10:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Én is így teszek,hallogatom,aztán majd látjuk. 🙂
2020. nov. 5. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Az orvosokban nem bízol, viszont jött-ment, arctalan, névtelen, vadidegen random gyakorizó emberekben meg igen?
2020. nov. 5. 16:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem ilyet egy szóval sem mondtam,ne haragudj! Csak véleményre voltam kiváncsi,mert az orvosok nem igazán szeretnek egyenes választ adni. Tudom ezt nem kérdeztem meg,de mást igen és szinte mindent harapófogóval kell ki szednem belőlük. Nem is csoda sztem,ha erre már rá sem merek kérdezni. Az hogy most itt bárki mond véleményt,még nem kötelező megfogadnom, csak érdekelt mások mit gondolnak erről. Mindenkinek jogában áll eldönteni,hogy mit csináljon! ☝️😉
2020. nov. 5. 21:45
 10/10 A kérdező kommentje:
És az ha magamon könnyítek,nagyon veszélyes?
2020. nov. 6. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!