Csongor vagy Csenger?

Figyelt kérdés
Korabban kinéztük a Csongor nevet, mint a születendő fiunknak adandó nevet, viszont a feleségem rábukkant a Csenger nevű alakváltozatra, és elbizonytalanodtunk kissé. Ti melyiket választanátok és miért?

2020. nov. 5. 06:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%
A feltűnési viszketegséges válasz nem tetszett mi?
2020. nov. 6. 18:25
 22/25 A kérdező kommentje:
Miért ne tetszett volna? Mindig jókat derülök ezeken a birkákon, csalódás, hogy csak ennyien reagálnak :(
2020. nov. 9. 16:22
 23/25 anonim válasza:
100%
Csongor ez sokkal szebb
2020. dec. 4. 22:08
 24/25 anonim ***** válasza:
94%
Még egy gyerek aki utálni fogja a szüleit az idióta névválasztásuk miatt. Remélem nem lesz gyereketek és nem tesztek tönkre egy ártatlan életet.
2020. dec. 5. 16:19
 25/25 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk megfontolandó szempont, én például ha nem is utálom őket, de a mai napig neheztelek a szüleimre, amiért odáig tartott a kreativitásuk, hogy az adott év #1 keresztnevét adták nekem :) Kiegészülve a top 5 vezetéknév egyikével, még egészen olcsón megúsztam, hogy általánosban és középiskolában csak egy azonos nevű személy volt az évfolyamon, az egyetemen már nem voltam ilyen szerencsés, az adminisztrátorok nem is mindig tudták elsőre megoldani az ebből fakadó problémákat :)
2020. dec. 5. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!