Legyen 2.baba vagy sem? Felnőttként milyen egykének lenni? És gyerekként hogy élted meg?
Ne egyke felnőttek válasza döntse el, hogy legyen-e 2. baba. Én egyke vagyok, a gyerekem is az marad, de nem azért, mert olyan marha jó egykének lenni, hanem mert nekem csak egy gyerekre van kapacitásom. Hogy jó testvérek lennének-e a gyerekeid, azt meg úgysem lehet előre tudni. Te dönts, hogy te mit szeretnél. Vágysz-e második gyerekre, lesz-e rá időd és energiád, anyagilag megengedheted-e magadnak.
Hogy milyen egykének lenni, nem tudom megmondani, mert nincs összehasonlítási alapom, hogy vajon jobb vagy rosszabb lett volna-e, ha van testvérem.
Két tesóm van, néha a mai napig kinyírnám őket, pedig már felnőttek vagyunk mind. Közben meg az egyik legjobb dolgok az életemben, mindig számíthatok rájuk. Mi nem csak tesók vagyunk, hanem barátok is. 😊
Nekünk eddig egy kislányunk van, de ha minden úgy alakul, ahogy terveztük, akkor szeretnénk neki legalább egy kistesót. Egyébként igaza van az előttem szólóknak, ezt csak te tudhatod, te ismered a gyereked pl. plusz a körülményeiteket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
A 13.mas az en valaszom, most is igy latom.
Nekem van két testvérem... De minek.
A lányom egyke. A világ legjószívűbb, legönzetlenebb 23 évese. Rengeteg baráttal (nem felületes kapcsolatok, van 8-10 olyan, akikkel tűzbe mennének egymásért). Unokatesókkal napi kapcsolatban van még így is, hogy van, akitől az egyetem miatt 250 km választja el (erre tudatosan figyeltünk, hogy velük legyen kapcsolata).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!