Ha választhatnál, hogy most szülsz egy nem várt gyermeket (vagy a párod), vagy soha többet nem lehet, akkor mit választanál?
2 éve pont erről beszélgettünk párommal, ő akkor még nagyon tiltakozott a gyerekvállalás ellen (én azért már akkor se bántam volna), de ha kiderült volna hogy valami olyan betegsége van valamelyikőnknek, hogy vagy most lehetne vagy soha, akkor azt mondta vállalná.
Már 18 évesen is gondolkodtam ilyeneken, hogy ha véletlenül teherbe esnék mit csinálnék, és én már akkor is arra jutottam, hogy megtartottam volna, pedig egyáltalán nem vagyok abortusz ellenes. Szimplán már akkor úgy gondoltam képes lennék felnevelni egy gyereket, és sokkal jobban bánnám ha elvetetném, mintha nem. (elég fura, de anyukámmal is beszélgettünk erről, ő is azt mondta ha ilyen lett volna támogatott volna benne - pedig akkor pasim se volt, szóval esélyem se volt rá)
Szerintem az a baj, hogy nem tudom belegondolni magam olyan reménytelenül rossz helyzetbe, ahol azt mondanám, hogy inkább sose legyen gyerekem. (de ennek örülök, inkább nem is akarok elképzelni se ilyen helyzetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!