Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az apa kérvényezheti, hogy...

Az apa kérvényezheti, hogy kevesebb legyen a láthatás?

Figyelt kérdés
Az eredeti végzés szerint 2 hetente az övé a gyerek meg a szünetek felében? Lehet azt kérni, hogy 2 hetente 1 napra csökkentsék és ne aludjon itt? Mivel a gyerek nem tud még mindig külön aludni ez így elég kellemetlen nekünk, illetve a szünetek felét se tudjuk megoldani, azt jó lenne elvetni teljesen
2020. okt. 29. 10:02
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
33%
48-as vagyok. Amúgy szomorú, h mennyi nő van, aki teljesen belebuzul a gyerekébe és egyszerűen teljesen a saját ágyába szoktatja, hogy a gyerek már nagy és még mindig apuci és anyuci ágyában alszik. Teljesen megszűnik az intimitás, már csak a gyerek a fontos. Aztán csodálkozik, hogy apuci megunja és keres mást. A gyerekvállalással nem szabadna megszűnni nőnek lenni és már csak az anyaságnak élni, párunkat elhanyagolni. És valóban sok házasság ezért megy tönkre, aztán a gyereket okolják az ostobák, mikor hangoztatják, hogy a gyerek miatt mennek szét a házasságok. Nem a gyerek miatt, hanem az ostoba szülők miatt. Ezt nőként írom. ui: nem védeni akarom a kérdezőt, fentebb kifejtettem a véleményemet, csak ez eszembe jutott.
2020. okt. 29. 13:00
 52/55 anonim ***** válasza:
78%
Kedves 50-es. Amennyiben anyuka egy naplopó, munkakerülő mihaszna, akkor most apukánál lenne a gyerek, nem anyucinál. A kérdező kiírásából nem volt szó arról, hogy apuka egyáltalán nem akarja. Szóval javaslom olvasgass egy kicsit a témában: válás, gyermekelhelyezés... LOOOOL
2020. okt. 29. 13:07
 53/55 anonim ***** válasza:
84%
51-es pont ezért kérdeztem én is, hogy vajon mikor mentek szét és előtte is a felnőttek közt aludt-e a kislány, mert simán lehet, hogy még nem olyan rég történt és a gyerek simán még nem tudta feldolgozni az egészet, ez az együtt alvás pedig újkeletű dolog... pláne ha új nő is van a dologban, gondolom ilyen módon akar a kislány az új párnál közelebb lenni az apukájához. Szerintem érdemes lenne egy gyerekpszichológussal felvenni a kapcsolatot, főleg ha így passzolgatják szegény gyereket, mert ahogy látom rászorul majd.
2020. okt. 29. 13:12
 54/55 anonim ***** válasza:
85%

"mégis degradál neki a gyerekkel otthon lenni és állandóan le akarja passzolni. Hétvégente meg bulizni akar, inkább azt szeretné ha többet lenne nálunk a gyerek."

Degradál? :))) Derogált akartál mondani, nem?

És akkor mi mi van, ha két hetente bulizni akar? de tényleg, mi közöd hozzá? Ti mit akartok csinálni két hetente hétvégén, hogy sok annyi időre a gyerek? Mert hát két egész hétig anyu van vele.

És hogy nem tudjátok megoldani a szünetek felét? Hát igyekezzetek. De tényleg, szerinted a gyerek anyjának kellene megoldani az egészet? Mert nektek nem megy.

A párod a gyerek apja. Pont annyi felelősséggel tartozik iránta, mint az anyja. Ő, ti, miért akarjátok lepasszolni?

Mit tennél, ha történne valami, és a gyerek teljes időben hozzátok kerülne?

2020. okt. 29. 14:15
 55/55 anonim ***** válasza:
81%
Utolsónál a pont.
2020. okt. 29. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!