Az apa kérvényezheti, hogy kevesebb legyen a láthatás?
Te itt az anyukád szidod, közben az apuka az, akinek meg derogál kéthetente 2 napot a gyerekével lennie. Szégyen, de komolyan, az ilyen minek csinál gyereket?
Azt hiszed, a ti közös gyereketek majd jobban fogja érdekelni?
Undorító emberek vagyok, undorítóak. Nem tudom, neked hogy esett volna, ha a saját szüleid azt nézik, hogy lehetnek minél kevesebbet veletek.
Hétvégente meg bulizni akar, inkább azt szeretné ha többet lenne nálunk a gyerek
te meg azt szeretnéd, hogy lehetőleg semennyit..
8 évesen még tök felesleges káros vagy beteges dolgokat látni az együttalvás mögé, pláne elvált szülők gyerekénél.
Én lány vagyok, totálisan leszart az elvált apám, évente párszor láttam, de vannak ilyen emlékképeim kb 10 éves korom körül, hogy filmet néztünk, és odabújhattam, és úgy aludtam el mellette, és úristen mennyire jó volt.
Nem vagyok apakomplexusos, nincsenek problémáim, felnőtt fejjel ugyanúgy látom, hogy apám idióta :D (azóta már a sokadik nejét fogyasztja), de egy elhagyott gyereknek ez fontos és jó élmény volt, hogy az apja mellett alhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!