Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az apa kérvényezheti, hogy...

Az apa kérvényezheti, hogy kevesebb legyen a láthatás?

Figyelt kérdés
Az eredeti végzés szerint 2 hetente az övé a gyerek meg a szünetek felében? Lehet azt kérni, hogy 2 hetente 1 napra csökkentsék és ne aludjon itt? Mivel a gyerek nem tud még mindig külön aludni ez így elég kellemetlen nekünk, illetve a szünetek felét se tudjuk megoldani, azt jó lenne elvetni teljesen
2020. okt. 29. 10:02
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
67%
A nyolc éves elvétve van az apjával. Tényleg ennyire fáj az új nőnek hogy magának akarja a gyerek az apját két hétben egyszer magának akarja az apját? Az megvan hogy a gyereknek joga van kapcsolatot tartani apucival is?
2020. okt. 29. 11:57
 32/55 anonim ***** válasza:
55%
a gyereknek van (lenne) külön szobája/ágya a hétvégi látogatások alatt?
2020. okt. 29. 12:01
 33/55 anonim ***** válasza:
80%
3-as hozzászólással kapcsolatban elővennél egy mérőszalagot, kérdező? Ugyanis ha szerinted a havi 2 nap elég lenne ahhoz, hogy az apa a gyerekével töltse, kíváncsi vagyok, centire pontosan mekkora pofa kellett ahhoz, hogy leírd, hogy az anyuka akarja „lepasszolni”.
2020. okt. 29. 12:01
 34/55 anonim ***** válasza:
77%

Te itt az anyukád szidod, közben az apuka az, akinek meg derogál kéthetente 2 napot a gyerekével lennie. Szégyen, de komolyan, az ilyen minek csinál gyereket?

Azt hiszed, a ti közös gyereketek majd jobban fogja érdekelni?

Undorító emberek vagyok, undorítóak. Nem tudom, neked hogy esett volna, ha a saját szüleid azt nézik, hogy lehetnek minél kevesebbet veletek.

2020. okt. 29. 12:02
 35/55 anonim ***** válasza:
71%

Hétvégente meg bulizni akar, inkább azt szeretné ha többet lenne nálunk a gyerek

te meg azt szeretnéd, hogy lehetőleg semennyit..

2020. okt. 29. 12:04
 36/55 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem miért ne lehetne az apjával az a gyerek úgy, hogy amikor lefekszenek azt külön szobában, külön ágyban teszik meg😃 nappal kijátsszák magukat este meg húzzák meg a határt.
2020. okt. 29. 12:04
 37/55 A kérdező kommentje:
Lenne külön szobája, és egyébként szerintem nem teljesen normális dolog, hogy 8 éves kislány alszik az apjával, az apa párja meg külön. Ez a gyerekben is zavart kelt. A gyereknek a gyerekszobában a helye
2020. okt. 29. 12:05
 38/55 anonim ***** válasza:
23%
Mi van ha az apa nem akarta a gyereket, de anyuci megtartotta mégis? Semmit nem tudtok róluk.
2020. okt. 29. 12:06
 39/55 anonim ***** válasza:
73%
apa tehetne egy matracot a kislány ágya mellé és ott olvashatna neki, amíg a gyerek elalszik. ezt próbáltátok már? esetleg jelzőfény a szobájába? vidám, mintás ágynemű, pár plüss az ágyba? új ágy?
2020. okt. 29. 12:08
 40/55 anonim ***** válasza:
63%

8 évesen még tök felesleges káros vagy beteges dolgokat látni az együttalvás mögé, pláne elvált szülők gyerekénél.

Én lány vagyok, totálisan leszart az elvált apám, évente párszor láttam, de vannak ilyen emlékképeim kb 10 éves korom körül, hogy filmet néztünk, és odabújhattam, és úgy aludtam el mellette, és úristen mennyire jó volt.

Nem vagyok apakomplexusos, nincsenek problémáim, felnőtt fejjel ugyanúgy látom, hogy apám idióta :D (azóta már a sokadik nejét fogyasztja), de egy elhagyott gyereknek ez fontos és jó élmény volt, hogy az apja mellett alhatott.

2020. okt. 29. 12:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!