Ez vajon szülés utáni depresszió vagy szimplán csak rossz anya vagyok?
6 hete szültem, nagyon vártam a lányomat, imádom szeretem, de olyan szintű fáradtságot érzek, ami már-már elviselhetetlen.
Van segítségem, mondják, hogy pihenjek sokat, mert a babám ellátásán kívül nincs semmi dolgom. Össze tehetném a két kezem, de nem megy.
Ha más van vele azon kattogok minden rendben van-e és nem pihenek, ha én vagyok vele pedig nem pihentető a pihenés.
Nappal nem tudok elaludni, a pici pedig elég keveset is alszik, ahhoz képest, hogy 6 hetes. Éjjel rendszeresen fenn van, nem mindig ordít, de nincs nyugton és még nem nagyon tudom lekötni, karba pedig folyamatosan nem szeretném tartani, mert az jóra nem vezet.
A fejem szülés óta majd leesik és így nem tudok a lányommal mit kezdeni, egyre kevesebb a türelmem és ez annyira bánt, hogy lassan beleőrülök.
Mit gondoltok, hogyan tudnám megoldani ezt a helyzetet?
(Negatív kommentet nem fontos írni, ígyis egy csődtömegnek érzem magam, köszi.)
Én is így éreztem az első 4 hónapban.
Most hogy lassan 8 hónapos a babám már kezd alakulni és egész jól vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!