Nara vagy Mirella?

Nekem tetszik a Mirella. Jobb mint egy Hanna. :)
A Nara nekem olyan semmilyen.

Nem értelek kérdező. Ha nektek tetszik mi a búbánatos fenének kérdezed meg ki mit gondol? Nem tök mindegy? Nektek kell tetszeni, nem másnak.
Amúgy inkább Mirella mint Nara. NARA.. Ultra gáz.

A Mirella sokkal szebb és kifinomultabb hangzású név.
Becézni is lehet elég változatosan: Miri, Mirus, Mici, Mimi, Rella.
A Nara egy felfuttatott tucatnév, és amióta egy Insta-celeb influencer így nevezte el a porontyát, Dunát lehet rekeszteni az ilyen nevű gyerekekkel.
Nem mellesleg nagyon magyartalan név, - ami persze az ő esetükben indokolt - de boldog-boldogtalan majmolja ezt a névadást.

Ha az a kérdés, hogy melyik illik INKÁBB, akkor a Mirella. Ha az lenne a kérdés, hogy melyik illik...csak így. Akkor egyik sem.
A Laura és a Kornél nagyon szép nevek és össze is illenek (hangzásban is, eredetben is, stb.). Ezek klasszikus nevek, míg a fent említett kettő olyan "túl modern", a Nara olyan, mitha nem is név lenne, hanem valaminek az elírása. A Mirella meg túlbonyolított, de ha csak ez a két választás van, akkor inkább ez.
Én személy szerint valami hasonló egyszerű, latin eredetű nevet választanék, de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!