Nara vagy Mirella?

Figyelt kérdés
Melyik név passzol a legjobban a Laura,Kornél név mellé?kistesonak

2020. okt. 27. 13:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
mivel nem az a kérdés, hogy melyik tetszik jobban, így a Mirellát mondanám. mivel a Nara rövid ezért nem teljesen passzol a Laurához. A Kornélhoz is szerintem jobban passzol a Mirella.
2020. okt. 27. 14:12
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
Ha csak ez a ketto van, akkor Nara. Mirella nekem olyan mintha fogamzasgatlo nevet hallanam. No offense.
2020. okt. 27. 14:25
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a legjobban a Nara tetszik :D
2020. okt. 27. 14:50
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

Nekem tetszik a Mirella. Jobb mint egy Hanna. :)

A Nara nekem olyan semmilyen.

2020. okt. 27. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Mirella
2020. okt. 27. 16:16
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem értelek kérdező. Ha nektek tetszik mi a búbánatos fenének kérdezed meg ki mit gondol? Nem tök mindegy? Nektek kell tetszeni, nem másnak.

Amúgy inkább Mirella mint Nara. NARA.. Ultra gáz.

2020. okt. 27. 16:23
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

A Mirella sokkal szebb és kifinomultabb hangzású név.

Becézni is lehet elég változatosan: Miri, Mirus, Mici, Mimi, Rella.

A Nara egy felfuttatott tucatnév, és amióta egy Insta-celeb influencer így nevezte el a porontyát, Dunát lehet rekeszteni az ilyen nevű gyerekekkel.

Nem mellesleg nagyon magyartalan név, - ami persze az ő esetükben indokolt - de boldog-boldogtalan majmolja ezt a névadást.

2020. okt. 27. 16:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tücsiékre gondolsz... Hát igen... De azért hozzá jó tenni, hogy amikor ők választották még ritka volt, úgy hogy őket nem kell szidni
2020. okt. 27. 17:16
 19/25 anonim ***** válasza:
88%

Ha az a kérdés, hogy melyik illik INKÁBB, akkor a Mirella. Ha az lenne a kérdés, hogy melyik illik...csak így. Akkor egyik sem.

A Laura és a Kornél nagyon szép nevek és össze is illenek (hangzásban is, eredetben is, stb.). Ezek klasszikus nevek, míg a fent említett kettő olyan "túl modern", a Nara olyan, mitha nem is név lenne, hanem valaminek az elírása. A Mirella meg túlbonyolított, de ha csak ez a két választás van, akkor inkább ez.

Én személy szerint valami hasonló egyszerű, latin eredetű nevet választanék, de ez én vagyok.

2020. okt. 27. 17:42
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
Nara.. Az egy Japán város. 🙄
2020. okt. 27. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!