Mi a véleményetek a Mirella névről? Ti hogy becéznétek?
Mirella. Nekem tetszik. Kicsit cigányos.
Miri,Ella, Rellus. Nem adnám. Bár a Milénával együtt benne voltak a topp x nem tom hányas listánkon..
Nem tetszik, vagyis inkább semleges.
Mirinek becézném.
Nekem a "mirelit" szó jut róla eszembe :)
Nem hallottam még becézett formáját, 2 Mirella van a környezetemben, mindenki teljes nevükön szólítja őket (felnőtt nő és ovis kislány)
Nem rossz név, de igazából sosem értem az ilyen kérdéseket. Az a fontos, hogy neked és az apukájának tetszen, meg mondjuk még a szűk család beleszólhat. Viszont az tetszik ebben a névben, hogy nem divatnév, én legalábbis nem ismerek egyetlen Mirellát sem.
Nekem a Mirci becézés tetszene.
Tetszik, de nem ez lesz a lány(ai)m neve.
Miri, Mira, Ella, Elli beceneveket tudom elképzelni hozzá.
Mira, Miri, Mirus, Mirci, Mircike, Mircus, Mircsi, Mircsike, Mirike, Ella, Elli, Ellike, Ellus, Rella, Relli, Rellus, Rellike, Relluska, Rellácska, Ellácska, Mimi, Mimike, Milla, Millus... szerintem bőven lehet becézni.
Nekem alapvetően tetszett ez a név, sőt, régebben adtam is volna, de a páromnak nem jött be, és a szűk családban se nyerte el szinte senki tetszését, így lemondtam róla. Helyette most a Kamilla névvel kacérkodom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!