Nara vagy Mirella?
Figyelt kérdés
Melyik név passzol a legjobban a Laura,Kornél név mellé?kistesonak2020. okt. 27. 13:34
1/25 anonim 

válasza:

Szerintem már a Laura és a Kornél sem passzol egymáshoz, úgyhogy ezen az alapon teljesen mindegy. Egyébként mind a kettő név csúnya szerintem.
2/25 A kérdező kommentje:
Nekünk mégis tetszik és szerintem ez a fontos.
2020. okt. 27. 13:37
3/25 anonim 

válasza:

A Mirella...az is olyan kisebbségi, mint a tesói neve.
Nem sértésnek szántam. De nálunk, elsőkörben a kisebbség körében fordulnak elő ezek s nevek, így rögtön ők jutnak eszembe.
4/25 anonim 

válasza:

Valóban. Ez így igaz. De a Kornélhoz vagy Laurához egyik sem illik jobban vagy kevéssé, úgyhogy adjatok azt, amelyik jobban tetszik nektek.
5/25 anonim 

válasza:

A Mirella jobb, többféle módon becézhető. Pl. Mimi, Mia, Mira, Ella.
Ez a Nara, ez tipikusan mai ócska és semmitmondó név Lia, Lola, Noa stb kategóriából.
6/25 anonim 

válasza:

Mindkettő nagyon szép, de inkább a Mirella.
7/25 anonim 

válasza:

#5 miért semmitmondó név?
Miért egy Mária, Kata, vagy Szilvia, mennyire kifejezőbb?
Szerintem, semennyire.
A Nara, viszont szerintem szép név.
De a másik, nekem is kisebbséghez köthető.
8/25 anonim 

válasza:

Miért kell naponta 3 kérdést kitenni erről? A Laurához ezek közül egyik sem illik. Mindkettő különcködő név, gondolom 12 évesen ezek tetszenek. Majd a szülei elnevezik az unokahugit, addig olvass egy könyvet, ne itt lógj és tegyél fel ezer kérdést ugyanarról
9/25 anonim 

válasza:

7. Sokkal kifejezőbbek.
Ez egy gyökértelen divatnév nálunk, komolytalan is a hangzása. Állatnak adnám. Narinak becézik?
Az igaz, a Mirella se sokkal jobb.
10/25 anonim 

válasza:

A Mirella az olyan mirelit Mira. A Nara meg talán az oroszlánkirályból van? ja nem, az Nala. De akkor már lehetne Lara vagy Lora, ami a Laura külföldiül. Szóval egyik se tetszik, és szerintem egyik sem illik a másik két névhez, ami jóval gyakoribb és hagyományosabb. Inkább lehetne Nóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!