Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is hiányzik néha a...

Másnak is hiányzik néha a gyerekmentes élete?

Figyelt kérdés
Úgy szégyenlem magam, pedig annyira vágytam rá és most mégis azt érzem, hogy jó lett volna még várni pár évet. 3 éves és nem tudja 5 percig lekötni magát, folyton engem nyúz, egész nap szórakoztatni kell, nincs egy perc nyugtom tőle. Mostanában már délután is alig alszik és olyankor hulla vagyok estére ha nincs meg az a délutáni 1-2 óra csend. Folyamatosan beszél, kérdezget. Tudom én akartam, de már úgy érzem nem bírom, utálok itthon lenni, utálom a házimunkát, hiányzik a társaság. Már ovis de többször volt itthon mint oviba a betegségek miatt. Nincs segítségem mert apuka sokat dolgozik, nagyszülők is még dolgoznak, havi 1 hétvégén szokott mamánál lenni, folyton fáradt és ideges vagyok.

#Gyereknevelés, gyerekvállalás,
2020. okt. 25. 19:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
37%

Negyven felett már a B oldal forog...

Elindul a bőr lefele, és sorvad a hüvely.

Annyi, hogy neked több év feszes hüvely, meg mell jutott.

De lassan te is úgy fogsz kinézni, mint minden 40-es perimenopauzás... :(

2021. márc. 25. 15:41
 32/40 anonim ***** válasza:
55%
Attól még az ő élete sokkal élménytelibb, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Nem a gyerek az élet értelme, nem kell attól ilyen kárörvendőnek és megkeseredettnek lenni, mert xy nem vállalt gyereket.
2021. jún. 9. 11:38
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

De nem is erre arra reagáltam, hogy boldogabb-e, mint más.

Hanem arra, hogy 40 éves kortól amortizálja a klimax, akár szült, akár nem.

Úgyhogy, amit eddig nyert az állítólagos feszes testével, az ezután már csak a múlt.

Fonnyad, mint mindenki, mert ez az élet rendje.

Ez nem megkeseresedés, hanem realitás. Mit kell ezen így kiakadni. Mind ugyan úgy végezzük.

2021. jún. 9. 11:54
 34/40 anonim ***** válasza:
Értem, csupán úgy értelmeztem, hogy ezzel az a mondanivalód, hogy kvázi bekaphatja, mert a feszes teste nélkül (és ugye gyerek nélkül) már semmije sem lesz. Amennyiben nem ez volt a mondandód mögött, akkor elnézésedet kérem.
2021. jún. 9. 13:31
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

Na, de most őszintén?

A gyerek az még hagyján, de egy nő értékét a fiatalsága és a szépsége adja, hiába is írnak itt bármit. A férfinép ez alapjan dönt és ez adja a húspiaci értékét.

40 felett már a nem kitágult hüvelyére hivatkozni röhejes.

2021. jún. 9. 13:44
 36/40 anonim ***** válasza:
53%
és a csodálatos férfiak értékét mi adja? :D a húsdarab, ami a lábuk között csüng?
2021. jún. 9. 13:56
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak értéket a "húspiacon" az egzisztencia, kevésbé flancosan megfogalmazva, pénz, lakás, autó adja, azaz tudja a nők igényeit finanszírozni.

Nem kell itt cinikuskodni. Természetesen a "húsdarab", a jó kinézet, még fiatalon elég, de azért már úgy 30 felett illik a nők felé villantani ezeken felül is, ha szép és fiatal csajt akarnak.

2021. jún. 9. 14:17
 38/40 anonim ***** válasza:
55%
Nekem, és még sok más nőnek viszont nincs szüksége senki pénzére, meg egzisztenciájára. Képes vagyok én magam is megteremteni azokat a dolgokat, melyekre szükségem van. Éppen ezért én nem ez alapján választok párt, hanem mélyebb értékeket keresve, és bízva abban, hogy ő sem csak a feszes p*ncit látja bennem, ugyanis sokkal több vagyok ennél. Amennyiben ez mégsem így alakulna, szintén nem esnék kétségbe, hiszen mindent megteremtettem már magamnak, a férfi csak egy plusz, de nem létszükséglet.
2021. jún. 9. 14:49
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

Így van, nem kell egy kis kolbászért egy egész disznót tartani.

De milyen jó, ha kényeztetnek, utaztatnak, popód alá pakolják a luxust.

Persze, persze itt minden nő, magának teremti meg nulláról a fullos egzisztenciát.

2021. jún. 9. 15:21
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel tudod a nők legnagyobb része dolgozik, bár tudom, ez a magadfajták nagy tragédiája. De nehogy azt hidd, hogy bizonygatni fogom neked😅 ha meg megteszed, hogy valaki alá tolod a luxust, az a te döntésed. Így jártál, ha nincs semmi más amit nyújtani tudsz egy nőnek
2021. jún. 9. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!