Egyedülálló anyukák akik nem nagyszülőkkel élnek, hogy tudtok megélni?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon megromlott a férjemmel a kapcsolatunk, semmit se foglalkozik velünk, itthon se csinál semmit. 320 ezret kap ő, én 170 ezret családi pótlékkal meg adókedvezménnyel együtt. Kérlek ne írjátok, hogy keressek másik munkahelyet mert örülök, hogy faluban eltudtam helyezkedni és tudom vinni hozni a lányomat oviba. Saját házban élünk, én örököltem. 40-45 ezer a rezsi havonta. Szüleim tudnak segíteni ha kell, de ezt nem szeretném. Az otthoni férfi munkáktól félek még ha elromlik valami és hirtelen nincs aki jöjjön megcsinálni.#Egyedülálló,
2020. okt. 22. 13:37
11/11 anonim válasza:
Igen, köteles fizetni, ahogy elköltözött attól a naptól, visszamenőleg be fogják rajt hajtani vagy hajtasd be( félévre visszamenőleg lehet csak). Pl. egy zárat kicserélni, elfűrészelni valamit, egy konnektort kicserélni nem atom fizika, menni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!