Egyedülálló anyukák akik nem nagyszülőkkel élnek, hogy tudtok megélni?
Imádom azokat a nőket, akik túl büszkék elvállalni a segítséget, de saját maga nem tesz semmit.
Ha a nagyszülők segíteni akarnak, fogad el a segítséget, ez nem büszkeség kérdése, a volt párod úgyis fizetni fog valamennyi gyerektartást és az internet tele van segítséggel, útmutatással, amik segíthetnek ezt-azt megjavítani.
Ki fogtok jönni ennyiből!
Én most nagyszülőnél vagyok a gyerekkel, de előtte ketten laktunk. A youtubeon majdnem minden fent van(férfimunka), én onnan tanultam meg villanyt bekötni, gépet szerelni, radiátort levegőztetni, glettelni. Ami nem ment, mert erő kellett hozzá, ahhoz vagy rokont hívtam, vagy barátokat(ikea szekrényhez 3 fő kell), vagy szakembert.
A férfimunkák túl vannak értékelve, rövid ideig tartanak és egyszerűek, sokkal fárasztóbb és időigényesebb inget vasalni, mint lamináltat lerakni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!