Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák akik nem...

Egyedülálló anyukák akik nem nagyszülőkkel élnek, hogy tudtok megélni?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon megromlott a férjemmel a kapcsolatunk, semmit se foglalkozik velünk, itthon se csinál semmit. 320 ezret kap ő, én 170 ezret családi pótlékkal meg adókedvezménnyel együtt. Kérlek ne írjátok, hogy keressek másik munkahelyet mert örülök, hogy faluban eltudtam helyezkedni és tudom vinni hozni a lányomat oviba. Saját házban élünk, én örököltem. 40-45 ezer a rezsi havonta. Szüleim tudnak segíteni ha kell, de ezt nem szeretném. Az otthoni férfi munkáktól félek még ha elromlik valami és hirtelen nincs aki jöjjön megcsinálni.

#Egyedülálló,
2020. okt. 22. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom a faluban is van olyan aki pénzért vállal javítást.
2020. okt. 22. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Egyelőre gyeden vagyok de nem félek megfogni egy kalapácsot,fúrót, létrát.
2020. okt. 22. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Úgy, hogy annyi gyereket vállaltam, amennyit egyedül is el tudok tartani...
2020. okt. 22. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
3: azt irta 1 lanya van
2020. okt. 22. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Imádom azokat a nőket, akik túl büszkék elvállalni a segítséget, de saját maga nem tesz semmit.

Ha a nagyszülők segíteni akarnak, fogad el a segítséget, ez nem büszkeség kérdése, a volt párod úgyis fizetni fog valamennyi gyerektartást és az internet tele van segítséggel, útmutatással, amik segíthetnek ezt-azt megjavítani.

2020. okt. 22. 15:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Addig biztos nem fog gyerektartást adni míg nincs róla papír. Az meg ahogy hallottam hónapok. Ha nem jövünk ki ennyiből akkor elfogadom a szüleim segítségét, majd kiderül.
2020. okt. 22. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Ki fogtok jönni ennyiből!

Én most nagyszülőnél vagyok a gyerekkel, de előtte ketten laktunk. A youtubeon majdnem minden fent van(férfimunka), én onnan tanultam meg villanyt bekötni, gépet szerelni, radiátort levegőztetni, glettelni. Ami nem ment, mert erő kellett hozzá, ahhoz vagy rokont hívtam, vagy barátokat(ikea szekrényhez 3 fő kell), vagy szakembert.

A férfimunkák túl vannak értékelve, rövid ideig tartanak és egyszerűek, sokkal fárasztóbb és időigényesebb inget vasalni, mint lamináltat lerakni.

2020. okt. 22. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Apuka attól még segíthet, hogy nem vagytok együtt. Ott a gyereke, miért ne segíthetne?
2020. okt. 22. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól a perctől kezdve, hogy különmentek köteles gyerektartást fizetni. Tudom, most jövök az ügyvédtől. Én is most megyek végig ezen.
2020. okt. 22. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a papírig nem fizet magára vessen, fél évig visszamenőleg köteles lesz kifizetni. Úgy intézd, hogy a különköltözés és a válás között kevesebb idő teljen el, mint fél év, és a teljes összeget megkapod. És ne hagyd magad, tessék tisztességes gyt-ban megállapodni, ne elégedj meg kevesebbel, csak hogy hamar megszabadulj tőle. Olyan 50-60 ezer a reális gyerekenként.
2020. okt. 22. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!