Babakocsi levitel?

Figyelt kérdés

Milyen praktikával tudjátok egyedül levinni az emeletről a babakocsit?

3in1 Kikka boo babakocsink van, nem olyan nehéz. Eddig lebírtam vinni egyedül, amég az autós ülcsit használtuk, vagy a mózest. Most már váltani kellett a sport részre, így viszont semmi fogás nincs az ülésen. Van erre valami jó megoldás, praktika, hogy ne kelljen kétszer fordulni? Nem azért mert lusta vagyok, de nem szívesen hagyom egyedül a babát addig sem.

Pince nincs, lennt tárolni nem tudom sehol.

2020. okt. 21. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy viszem le hogy a hátsó kerekein támasztom csak és ledöcögök. Aztán vissza megyek a gyerekért. Addig a járókába rakom, 2 perc kb. És reménykedem mire felmegyek nem viszik el a kocsit a rómaiak.
2020. okt. 21. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Cseréld le. Ha már a sportrészt használod, vegyél egy szuper könnyű esernyőre csukható sportbabakocsit.

Én legalábbis ezt tettem hasonló okok miatt pedig csak 1 emeletet kellett cipelni. Könnyebb volt az újjal elindulni.

2020. okt. 21. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én az autó Csomagtartójaban tartom a ház előtt. Az emeletre felcipelni, vagy a pincéből fel le is nehéz volt nekem.
2020. okt. 21. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt olcsó ez a kocsi, pár hónap használat után elrakni.. akkor még azt hittem, hogy áááh, könnyű, simán leviszem majd. De ez nem jött össze, a császár miatt kínlódok..
2020. okt. 21. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez az autós, nem rossz ötlet!

Köszönöm, lehet ez lesz a megoldás :)

2020. okt. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!