Nem esik rosszul ha a párod megnézi a vékony, formás nőket?
Barátnőm és a férje között van vagy 35 kg különbség. Legalább. A férfi annyira oda van a feleségéért, hogy szerintem majdhogynem vak is. Jó látni őket, mert jó példa arra, hogy a külsőségek mennyire másodlagosak.
A kérdező önbizalmával vannak problémák és hogy mennyire tartja magát nőiesnek, esetleg a párkapcsolata ingott meg, nem tudom. De egyikre sem a soványság fogja adni a megoldást. A bizonytalanság okát érdemes szakemberrel tisztázni, mert ő fog tudni rávilágítani, hogy merre indulj!
Mindenki úgy írja ezt a bombaformát, mintha komolyabban számítana egy hosszú házasságban. Egyetemi évfolyamtársamat úgy hagyta ott a pasasa két gyerekkel, hogy a csaj úgy nézett ki, mint a nők többsége 20 éves hamvaskaként sem, mégis ráunt, és lelécelt egy nagyságrendekkel rondább nő miatt.
Ha valakinek a férje bámulós, bámulni fog akkor is ha a felesége Miss Universe személyesen.
Azt már nem is mondom, hogy hány olyan nő van, aki "vékony", mégis ocsmányul néz ki, mert a mérleget nézegeti a tükör helyett. Szülés után különösen megszaporodnak a lötyi nők, akik nem értik, miért néznek ki szarul, mikor dekára ugyanannyik mint gyerek előtt.
Igaza van az utolsonak (#14), ha kikacsintgatos, lehetsz te akarmilyen jo no, o ujdonsagra vagyik. Valakit szabalyosan megremit h "ugyanaz a bugyi marad orokre".
En barmelyik nap szulhetek, a ferjem nagyon ovatos, nem akar velem lenni fizikailag mar egy ideje, de erzelmileg annyit dobott a kapcsolatunk ez a baba hogy csak kapkodom a fejem. Naponta elmondja 5x legalabb mennyire szeret, regen nem ilyen volt. Mikozben Az exem epp ilyen "allapotomban" hagyott el.
Kell a jo alak persze, sokat kell tenni erte h visszaallitsuk, tudom mert 3.gyerek, de a legtobb az azon mulik h milyen tipusu ember a ferjed. Nem csak egy test vagyunk egy kapcsolatban.
Mért ne lehetnél újra vékony? Nagyon nehéz, de ha rászánod magad, akkor belerázódsz.
Tornázz, nem kell orrvérzésig. Mindennap második nap 20-30 perc.
Ha jobb lesz a hangulatod, akkor a kisurgarzasod is változik.
Ez fontosabb, mint +10 kg.
Az, hogy egy férfi megnéz más nőt, az előfordul, akkor is ha a feleség bombázó.
Véleményem szerint fontos a külsőség, de nem nagyobb arányban, mint a kiegyensúlyozottság és a magabiztosság.
Csinos nők vannak. A ronda, kövéreket nezze? Legalább jó az ízlése.
De elég rosszul érezném magam, hogy míg én gyakorin sopankodok, neki másokról kell fantazialnia,mert én lesz@rom,hogy neki mi lenne jó.
Az én páromnak is van szeme, én is látom, ha valaki szép.
De mivel itthon mindig jobbat, szebbet kap barmelyiknel ezért nem aggodom. Engem is megneznek a ferfiak, ezt parom is latja. Büszkék is vagyunk a masikra és a szerelmünkre is.
Tok ugyanúgy nezek ki, mint szules előtt. Ettől meg az en ferjem is megnézi a szép nőket. Ez ilyen 🤷🏼♀️
Nálatok nem az a baj, hogy a férjed a szép nőket nézi, hanem hogy te nem érzed magad elég szépnek. Dolgozz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!