Bunkó kérés lenne ebben a helyzetben, hogy a párom és a lánya a koronavírus miatt ne nálunk találkozzanak?
4 napja derült ki, hogy várandós vagyok. Sokat vártunk rá, próbálnék rá minél jobban vigyázni. Én magam is beteges vagyok, mindig elkapok minden nyavaját, nincs valami "vas szervezetem". Nagyon óvom magam emiatt a koronavírustól a kezdetektől, most hogy babát várok meg pláne...
Páromnak van egy 12 éves lánya, aki sokat van nálunk. Ő nagyon aktív társasági életet él iskolán kívül is, lovagolni jár, táncolni, úszni meg sokat bandázik a barátnőivel.
Most hétvégén jönne hozzánk 3 napra.
Amúgy egy városban élünk... Ezért arra gondoltam, hogy megkérem a párom meg a lány anyját, hogy találkozzanak mindhárom nap pár órára, de ne nálunk. De nem lenne ez bunkó? Félek nagyon
Huuu jól neked estek.. ennyi rossz indulatot..
Én megértelek, én is babát várok és én is minimalizálom a találkozásokat. Az viszont igaz, hogy ha a kislány beteg esetleg akkor apuka jó eséllyel hazahozza. Persze pár óra a szabadban vagy 3 nap együttélés..hát lehet tényleg nem mindegy.. én értem mire gondoltàl és nem gondolnám, hogy emiatt gonosz mostoha lennél. Szerintem mond el a párodnak a félelmed és lehet magától felajánl valami alternatív megoldást. Ha eddig nem volt kobfliktusod a kislánnyal nem hiszem, hogy emiatt otthon is megköveznének. Az én anyósom pl.oviban dolgozik,ahol szintén elég nagy a fertőzés veszély. Én elmondtam a férjemnek, hogy nyugodtabb lennék ha most egy darabig nem jönne fel az anyukája. Helyette sétálni szoktak. Nyilvan így is átadhatnak egymásnak bármit, de talán kisebb eséllyel mint a 30nm-es garzonunkban. Aztán lehet tévedek, de én így nyugodtabb vagyok és nem kövezett meg érte senki a családban(egyébként nagyon jóban vagyunk az anyóssal)
A babám 2 hónapos. Mellette van egy kolis középsulis, egy ovis gyerek és egy emberekkel dolgozó férj.
Én is aggódtam/aggódom, de nem állhat meg az élet.
A férjednek a lánya ugyanannyira a gyerek mint aki benned van.
Nem venné magát ki jól ha ilyet kérnél tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!