Bunkó kérés lenne ebben a helyzetben, hogy a párom és a lánya a koronavírus miatt ne nálunk találkozzanak?
4 napja derült ki, hogy várandós vagyok. Sokat vártunk rá, próbálnék rá minél jobban vigyázni. Én magam is beteges vagyok, mindig elkapok minden nyavaját, nincs valami "vas szervezetem". Nagyon óvom magam emiatt a koronavírustól a kezdetektől, most hogy babát várok meg pláne...
Páromnak van egy 12 éves lánya, aki sokat van nálunk. Ő nagyon aktív társasági életet él iskolán kívül is, lovagolni jár, táncolni, úszni meg sokat bandázik a barátnőivel.
Most hétvégén jönne hozzánk 3 napra.
Amúgy egy városban élünk... Ezért arra gondoltam, hogy megkérem a párom meg a lány anyját, hogy találkozzanak mindhárom nap pár órára, de ne nálunk. De nem lenne ez bunkó? Félek nagyon
És persze csakis az a kislány veszélyes rád...
Értem én, hogy nem szeressük, ha álmaink pasijának van egy gyereke is, merthát akkor megoszlik a figyelem emiatt fúrni kell a kapcsolatot, de ha ennyire nem bírod elviselni, akkor minek jöttél össze vele?
Inkább kérdezted volna ezt:
"Szerintetek a covid jó alibi arra, ha el akarom távolítani a kis csitrit a páromtól?"
Talalkozzanak "odakint" es ott majd nem szedi ossze a parod?
Ezt csinaljak 9honapig majd azert talalkozzanak hazon kivul mert frissen szultel es a baba immunrendszere nem eleg eros meg kb 2evig?
Gondold ujra.
Borzasztó, hogy mennyi rosszindulatú kommentelő van itt! 😱
Én teljesen megértelek, Kérdező! Feltételezem, hogy nem csak a kislánnyal nem akarsz most egy légtérben lenni, hanem másokkal sem. Viszont nem várható el, hogy amíg lecseng a járvány, addig ne találkozzanak egyáltalán. És ezzel nincs semmi gond. Mi is sokat vártunk a babára, és próbálok óvatos lenni, gyakorlatilag nem megyek sehova, csak bevásárolni. Itthonról dolgozom, nem találkozunk senkivel. Ha muszáj hívni pl. szerelőt akkor maszkban várjuk, általában ők is abban szoktak érkezni. És ha a férjem elkapná munkahelyen vagy valahol a vírust, akkor még nem fertőzne azonnal. Pont volt a tágabb családban ilyenre példa: csak a férfi lett koronás, kórházba is került, így az egész családot tesztelték, de se a felesége, se a gyerekek nem fertőződtek meg. Úgyhogy szerintem jó ötlet, hogy most a párod külön programot szervez a lányával. Aki ezt nem érti meg, az nem is veszi komolyan a védekezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!