Bunkó kérés lenne ebben a helyzetben, hogy a párom és a lánya a koronavírus miatt ne nálunk találkozzanak?
4 napja derült ki, hogy várandós vagyok. Sokat vártunk rá, próbálnék rá minél jobban vigyázni. Én magam is beteges vagyok, mindig elkapok minden nyavaját, nincs valami "vas szervezetem". Nagyon óvom magam emiatt a koronavírustól a kezdetektől, most hogy babát várok meg pláne...
Páromnak van egy 12 éves lánya, aki sokat van nálunk. Ő nagyon aktív társasági életet él iskolán kívül is, lovagolni jár, táncolni, úszni meg sokat bandázik a barátnőivel.
Most hétvégén jönne hozzánk 3 napra.
Amúgy egy városban élünk... Ezért arra gondoltam, hogy megkérem a párom meg a lány anyját, hogy találkozzanak mindhárom nap pár órára, de ne nálunk. De nem lenne ez bunkó? Félek nagyon
Kedves 20-as válaszoló.
A férje haza fog menni, miután találkozott az esetleg fertőzött lányával.
Gondolod, hogy a kislánnyal nem puszilkodnak vagy, hogy nincsenek közelebb egymáshoz, mint másfél méter?
Ilyen nincs.
Ahhoz, hogy semmi fertőzést ne kapj el majdnem szkafanderben kell közlekednie az embernek.
Tulajdonképpen a férjével nem kellene találkoznia, így egyedül lehetne otthon amíg meg nem szül.
Mert ugye nem kell majd védőnőhöz vagy dokihoz mennie vagy enni sem szokott és ezért boltba sem kell mennie?!
Ha idáig megmosta a kezét meg az arcát akkor már tett azért , hogy ne legyen fertőzött.
A maszkot meg így is úgyis kell hordaniuk.
Tehát semmilyen más családtaggal nem fognak most találkozni úgy kb másfél évig?
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal. A vírust te indoknak használod.
Ha igazán félsz tőle, akkor elköltözöl egy kis faluba, mindent házhoz rendelsz, max az udvarig mész. Akkor biztosan védve leszel.
Én most vagyok 9 hetes, két hete estem át a covidon. Szerencsére enyhébb tüneteim voltak. Jelzem, le se akartak tesztelni, mert GYEDen vagyok. Senkit sem érdekelt, hogy babát várok, egyelőre nincs kimutatva, hogy árt a magzatnak.
Az orvoshoz járásról pedig annyi, hogy honnan tudod, hogy ott ki fertőzött esetleg hordozó? Ja és a legjobb, hogy 21 napos karantén után az eü dolgozók + teszttel is mehetnek dolgozni.
Higgadj le, fertőtleníts többször és akkor legyél óvatos, amikor kilépsz az ajtón. Különben begolyózol.
Jó babavárást és boldog, egészséges kapcsolatot kívánok a neveld lányoddal.
Költözz el egy külön házba kérdező, amíg a koronavírus el nem múlik(1-2 év jó esetben), úgy mindenki biztonságban lesz, mert ha nem akkor a végén még megfertőzheted a párod 12 éves gyerekét koronavírussal, amit mondjuk a védőnőnél szedtél össze, vagy terhesgondozáson! Szegényt már előre sajnálom, jobb nem kockáztatni, hogy elkap nálatok valamit!
Jobb a biztonság, ne találkozz a családoddal addig!!
Normális családban a gyerekek szeretnek a szüleikkel lenni. Nem a szüleik terhes barátnőjével, hanem a szüleikkel. Pláne, ha nem is látják csak keveset, mert nem együtt élnek.
Az normális, hogy védené magát a terhes nő, ki nem védi magát? Az a logikátlan, hogy csak a párja gyereke esetleges fertőzöttsége zavarja, a világé nem! Biztos nem lesz bezárkózva 9 hónapot, a boltban millió gyerek mászkál váltásban, orvosnál szintén, utcán szintén, ajtókilincset millióan fognak meg egy boltban.
Nem apuka kislánya a fő veszélyforrás, ha gondolkodsz, nem tőle félnél, valamiért rá van nyomva ez az egész, hogy az apja kevesebbet legyen vele és nem akar vele találkozni a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!