Mi amitől szar anyának érzitek magatokat?
Pl a legnagyobb hiszik alatt arról álmodozom hogy kiteszem a semmi közepén és otthagyom
Utálok velük játszani, nem járunk játszótérre sem csak évente párszor, pedig 2p gyalog tőlünk
Sok van még
Nem az, hogy szar anya, de diszfunkcionális felnőttnek szoktam. Pl. leteszem a gyereketaludni, és ahelyett, hogy csinálnék valami értelmeset, felnőtteset, leülök kockulni. Mármint konkrétan kockulok. Mint 16 évesen szintezem a druidom 🙈🙈🙈 pedig nem sokára 30 leszek.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy más anya biztos kenyeret süt, vagy fürdőszobát takarít, esetleg jógázik, vagy mit tudom én. Nem az, takarítok, az max 1 óra mert alapból fenntartjuk a rendet, vacsira szoktam főzni, szóval az se egy egésznapos program, átalussza a gyerek az estét, szóval alvást se pótolok.
1, ettől lennél szaranya? ugyan...
a szaranyát nem érdekli a hiszti. Úgyhogy nyugi :)
Utáltam őket pelenkázni, gyakran bokákoltam, ha valamelyik bekakilt.
Undorodok megenni a maradék
kajájukat, inkább kiöntöm.
Tudok főzni, de utálok. Szerencsére a férjem imád. Ez nagyrészt az ő dolga. Kapom érte a hideget - meleget az ismerősöktől.
Direkt azért szültem hármat, hogy eljátszanak egymással, mert nekem nincs türelmem századszor is eljátszani ugyanazt a dedós hülyeséget.
Amikor nagyon kicsik voltak, nem egyszer ráfogtam az egyikre, hogy ő fingott, nem én.
Természetesen van sok jó tulajdonságom is, azokkal bíztatom magam. Különben kétségbeednék, hogy milyen pocsék anya vagyok. A gyerekek se tartanak annak szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!