Mit tegyek, ha félek attól, hogy mi lesz szülés után a párkapcsolatommal és a külsőmmel?
Kell egy pár hét mire hozzászoksz a dolgokhoz. Nekem kellett 4 hét, hogy legyen egy kis időm magamra is.
Jó persze még nem úgy nézek ki, mint terhesség előtt. A páromat nem zavarja ha úgy jön haza, hogy nem vagyok kisminkelve..
Ha így állsz hozzá, az is leszel, mert belekergeted magad a depresszióba. Az eligénytelenedés nem obligát része a terhességnek és a gyereknevelésnek, persze vannak időszakok, amik nehezebbek. Nálam most kéthónapos a baba, és azért már kezdem összeszedni magam. Én nem úsztam meg a terhességet maradványok nélkül (fennmaradt túlsúly, striák, két számot növő mell), de közel sem olyan tragikus a helyzet, én látom a kiutat. Mondjuk nekem támogató férjem van, a párválasztás sokat számít.
Legrosszabb esetben plasztika. De javaslok azért némi önbizomnövelő tréninget vagy pszichológust (pláne anorexiás előzményekkel), ugyanis terhesség ide vagy oda, az ember az idő előrehaladtával egyre kevésbé hasonlít a huszonéves sportos önmagára még egészséges életmód mellett is. És ezt el kell tudni fogadni.
Kérdés: Mit tegyek?
Válsz: Ne szülj gyereket.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!