Egyedülálló anyukák tudnátok tanácsot adni?
1 éve maradtam egyedül a gyerekkel, és úgy érzem nem sokáig bírom már. Pesten élünk, anno ideköltöztünk a párommal, itt született a gyerek is. Tavaly elhagyott a párom, azóta mindent egyedül csinálok. Itt Pesten csak ismerőseink, barátaink vannak, olyanok, akiket nem akarok terhelni a gondjaimmal, minden rokon vidéken él. Nehéz fizikai munkát végzek mert ez jobban fizet mint az előző, ülős munkahelyem, viszont így meg annyira fáradt vagyok, hogy alig bírom ki, de a gyerek miatt muszáj. Mindennap nézegetem a munkahelyeket, küldöm az önéletrajzot, motivációs levelet, de egyelőre nem írnak vissza sehonnan.
Gondoltam rá hogy fogadok bébiszittert, de ahogy számolom akkor meg ugyanott tartanék, mint amikor az előző munkahelyemen dolgoztam, tehát nem éri meg.
Ti hogy csináljátok? Adjatok tanácsot kérlek mit tehetnék, úgy érzem nem bírom már sokáig. 3 éves a kislányom.
Ha beszélsz nyelvet, nyelveket, korrepetalhatsz otthon. De amúgy, matekot, magyart is.
Ha csak erettsegid van, én hazaköltöznek. Gyári meló, vagy fizikai mindenhol van, amíg te pl esti suli elvégeznél egy logisztikus vagy pénzügyi szakmát, addig a mama pápa vigyázhatna a gyerekre. Utána meg irodai munkával jobb lesz a helyzet. De oda is biztos kelleni fog a nyelv! Feltétlen feküdj rá a nyelvtanulásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!