Ha otthon barkácsolós feladat van oviban, iskolaban, ki csinálja meg nálatok?
Az oviban az volt a feladat, hogy készítsenek állatokat és mkndenkiét kiállítják.
Kisfiam egy nagyon cuki medvét csinált, meg pár apróságot. Nem a legtökéletesebb volt egyik sem, de szinte egyedül dolgozott (vágásban, gesztenye lyukasztásban segítettem csak) és volt aminek többször nekifutott. Iszonyú büszke voltam rá, hogy kitartó volt és legjobb tudása szerint alkotott.
Aztán bementünk oviba és megláttuk a különböző szoborkompozíciókat gyümölcsökből kifaragva, tojástartóból feltornyozva. Kisfiam el is szomorodott, hogy az övé nem olyan szép. Hiába mondtam, hogy valószínűleg a szülők csinálták, nem akarta kitenni. Úgy volt hogy ma délután csinál jobbat. Azonban nem hajlandó, mindent velem csináltatna. S fejemhez is vágta hogy x-nek meg y-nak az anyukája csinálta, és hogy én nem akarom hogy ő is szépet vigyen. Most a férjem nekiállt alkotni valamit, de szerintem ennek nem erről kéne szólnia. Ennek így mi értelme?
Vannak ilyen stréber szülők. Nekem is volt olyan osztálytársam, akinek mindig az anyja csinálta meg a feladatait, mert nem bírta elviselni, ha nem a lányáé a legszebb.
Ha ilyen feladatot kapnak, az a gyerek dolga, én nem fogok vele foglalkozni, maximum segítek neki egy kicsit, röhögcsélünk közben, ilyesmi.
Én szólnék az óvónőknek, hogy állítsanak már magukon. Vagy akkor ne legyenek a cuccok kiállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!