Középsőben is sokat volt beteg a gyereketek?
Nekem még csak babám van, de unokatesóm kisfia ilyen volt. Sőt nemcsak középsőben, de még nagycsoportosan is... az anyja teljesen kivolt, egy évben 3-4x kaptak el fosós-hányós vírust, és gyakorlatilag októbertől áprilisig konstans ment az orrfolyás, torokfájás, köhögés, stb. Még hordta is orvoshoz a kissrácot, hogy tuti immunrendszeri beteg.
Amikor iskolába került, egy csapásra megszűnt ez, egy napot sem hiányzott az iskolából. Nem derült ki, hogy mi volt az oka.
Szomorúan olvasom, amit írtál. A kisfiam most kezdte az ovit, nagyon szerettem volna visszamenni dolgozni, de nem vették vissza. Nálunk is épp beteg a fiam. Még csak most kezdődött az egész, de már totál depis vagyok emiatt, ráadásul az anyagi helyzetünk is a béka feneke alatt.
Én most Béres cseppet kezdtem el adni neki. Remélem használ.
Jó lenne amúgy, ha legalább lenne valami kedvezmény a munkába visszatérő édesanyáknak. Vagy részmunkaidő.
Mi már emiatt nem merünk testvért vállalni.
Ugyanez, csak az én gyerekem 6 éves, eddig is alig volt bent összesen 10 napot, megint "beteg", semmi extra csak egy két köhintés. Ma sikerült megbeszélnem az orvossal, hogy legközelebb, ha szólnak, hogy "beteg", még aznap hívjam a dokit és kérjek időpontot(csak így lehet már menni dokihoz), mert lehet, hogy még délután be tudnak hívni, megnézi és ad még aznap egészséges igazolást, hogy másnap mehessen.
Kicsit a sarkunkra kell állni. 3 délelőttnél többet egyhuzamban még nem volt a gyerek oviban idén, be sem tudott szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!