Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek ovis gyereke gyakran...

Akinek ovis gyereke gyakran beteg hogyan tudtok dolgozni?

Figyelt kérdés
Kiscsoportos a kisfiam és kéthetente beteg volt, majd a 2,5 hónap karanténban semmi baja sem volt aztán ment 2 hetet és megint megfázott úgyhogy a héten megint itthon van. Nyáron is itthon lesz. Ősztől mennék vissza dolgozni, de már előre rettegek, hogy tudok így menni. Nagyszülők még dolgoznak ők nem tudnak segíteni. Gyermekorvos mondta, hogy lehet ki kéne vetetni az orrmanduláját hátha nem lenne ennyit náthás, de a járvány miatt nem lett belőle semmi.

2020. jún. 12. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem lesz ám mindig ilyen beteges, csak amíg meg nem szokják egymás bacijait az oviban. Mondjuk, ha nyáron egyáltalán nem viszed, akkor ősszel esélyes, hogy megint jön valami megfázás vagy influenza, de akkor sem hetente/kéthetente lesz már.

Csak a kezdeti időszakot kell kibekkelni. :)

2020. jún. 12. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még annyi, hogy szerintem felesleges megműttetni csak ezért a gyereket. (Ha más oka is van, az persze más.)

Pont ugyanennyire gyakran lenne náthás, mert ez nem a mandulák miatt van, hanem mert még most tanul az immunrendszere.

2020. jún. 12. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy. Nálunk is ez volt, 4 év oviból 1 olyan volt, amikor ritkán volt beteg, most az utolsóban már a kisebb kiscsoportos volt, felváltva voltak betegek, általában 1-2 hetet tudtam volna dolgozni havonta, azt is csak 8-12ig, ilyet meg a világon nem találsz
2020. jún. 12. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Nagy csoportos korig sehogy. Nagy csoportban szept-től májusig már "csak" 5ször volt beteg azt megoldottuk.
2020. jún. 12. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Ez mindenkinél majdnem ugyanígy van. És mindenki tud dolgozni. Kicsit úgy érzem az ilyen kérdéseknél, hogy az anya csak megerősítést vár, miért ne menjen vissza. Ha a fán terem nálatok a pénz, akkor ne menj dolgozni, ha viszont nem, akkor ne izgulj ezen, mindenki ugyanígy átesik rajta, csak nem egyformán, így kár is tanácsot adni. Majd akkor, abban a szituban fogod tudni, mit kell tenni.
2020. jún. 12. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
3 hét ovi 2 hét otthon, nekünk ez az átlag. Nálam jól tolerálják a táppénzt úgyhogy el tudok vele menni. Várom h mikor javul a helyzet, a karanténba nem volt beteg. Már 3 hete ovizik, hát nem tudom, remélem nem lesz semmi.
2020. jún. 12. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi beosztjuk. Van annak a gyereknek apja is. Mikor beteg lesz, elvisszük dokihoz, utána megbeszéljük, ki tud itthon maradni (ugye attól is függ, melyik nap jön ki rajta- van, hogy 5 napot kell megoldani, de van, hogy mondjuk csak csütörtök, péntek). Van, hogy 2-3 napot én, utána az apja. Illetve 1-1 pénteket anyukàm is vállalt már, ilyenkor szabadságot vett ki. Muszáj összedolgozni, én sem szeretném feladni a karrierem.
2020. jún. 13. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:

1,5 eve dolgozom.a gyerkoc szeptemberben kezdte az ovit,elotte bolcsis volt.

Amikor beteg tp en vagyok.kis,csaladias cegnel dolgozom,tudtak,hogy van pici gyerekem.jol toleraljak a dolgot.

Amikor apja itthon van akkor megyek.

Pl hetfore beteg lesz a gyerek,elviszem orvoshoz de kedd,szerda apja pihenos,igy azokon a napokon megyek dolgozni,ha ejjeles lesz az apja akkor csutortokon is,ha nappalos akkor csutortok,pentek ujra tp.

Karanten alatt is dolgoztam,idokeretben azokon a napokon amikor parom pihenos volt.igaz,hogy 6 helyett 12 orat,de legalabb a ceg is latta,hogy teszek valamit,es az oraszamom is megvolt.

2020. jún. 17. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!