Akinek ovis gyereke gyakran beteg hogyan tudtok dolgozni?
Nem lesz ám mindig ilyen beteges, csak amíg meg nem szokják egymás bacijait az oviban. Mondjuk, ha nyáron egyáltalán nem viszed, akkor ősszel esélyes, hogy megint jön valami megfázás vagy influenza, de akkor sem hetente/kéthetente lesz már.
Csak a kezdeti időszakot kell kibekkelni. :)
Ja, és még annyi, hogy szerintem felesleges megműttetni csak ezért a gyereket. (Ha más oka is van, az persze más.)
Pont ugyanennyire gyakran lenne náthás, mert ez nem a mandulák miatt van, hanem mert még most tanul az immunrendszere.
1,5 eve dolgozom.a gyerkoc szeptemberben kezdte az ovit,elotte bolcsis volt.
Amikor beteg tp en vagyok.kis,csaladias cegnel dolgozom,tudtak,hogy van pici gyerekem.jol toleraljak a dolgot.
Amikor apja itthon van akkor megyek.
Pl hetfore beteg lesz a gyerek,elviszem orvoshoz de kedd,szerda apja pihenos,igy azokon a napokon megyek dolgozni,ha ejjeles lesz az apja akkor csutortokon is,ha nappalos akkor csutortok,pentek ujra tp.
Karanten alatt is dolgoztam,idokeretben azokon a napokon amikor parom pihenos volt.igaz,hogy 6 helyett 12 orat,de legalabb a ceg is latta,hogy teszek valamit,es az oraszamom is megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!