Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a normális ilyen esetben...

Mi a normális ilyen esetben apai oldalról?

Figyelt kérdés

Van 4 gyermekünk, legidősebb 7 éves lesz most. Gyakorlatilag a férjem reggeltől estig dolgozik hétköznap.

Hétvégente rendszeresen rokonok és barátok keresik, hol az egyik hol a másik, hogy ezt vagy azt segítsen. Rendszeres hogy a hétvégéből fel napot, egy napot nincs itthon. Nekem úszik a ház, az ő dolgai is folyamatosan nincsenek meg mint fűnyírás, udvar rendbe tartás stb. Részemről luxus, hogy eljussak a fürdőig vagy valamit kezdjek magammal, mert gyakorlatilag gyerek nélkül sose vagyok.

Kocsogseg hogy puffogok, hogy mondjon mindenkinek nemet és a saját családját részesítse előnybe vagy saját magát.. ? Mi nevezhető normálisnak? Hozzáteszem nekünk soha semmiben nem kellett segíteni, mert mindent kifizettünk a szakembereknek..

2020. okt. 4. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Ez csak NÉGY gyerek után jutott eszedbe????

Mert szerintem már az elsö után (vagy még inkább már elötte is) így volt, eddig nem jutott eszedbe tisztázni????

Szerintem ugyan nem normális a helyzet, de ha eddig nem zavart, akkor most nem sok értelme van elkezdeni pufogni emiatt.

2020. okt. 4. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem vállalj még kettőt, hátha megváltozik a férjed.
2020. okt. 4. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem vállaltam volna 4 gyereket azzal aki ilyen, gondolom már az első után is ilyen volt. Nyilván utólag okosabb az ember de mást nem tudsz csinálni mint szólni neki, hogy foglalkozzon végre a gyerekeivel ha már megcsinálni őket volt “esze”. Az én férjem ehhez hasonló szintet sem enged meg magának pedig egyetlen gyerekünk van, bátran vállalok vele másodikat mert mindig lehet rá számítani és mindenben besegít, most is azért tudom ezt leírni mert épp teregeti a ruhákat amiket ő maga mosott ki.
2020. okt. 4. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Egy régi filmben mondtak egyszer egy hasznos mondatot: "Megtartanál egy olyan kutyát, aki csak enni meg aludni jár haza?"
2020. okt. 4. 14:18
 5/14 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag az a kérdés hogy 4 gyerek mellett álljunk a sarkunkra és mondjuk azt hogy bocs de nem, mert otthon is 1000 a dolog.. amúgy jó apuka és jó társ, túl jó mindenkihez...

Én jobban haragszom azokra akik egyáltalán felmerül hívni hogy ráér e. Szívem szerint kitépnem a telefont a kezéből és beleordítanék hogy NEM ER RA ES NEM IS FOG RÁÉRNI TOBBET..

2020. okt. 4. 14:23
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem azok a hibásak akik szívességet kérnek, hanem a férjed, aki olyan mulya, hogy mindenre igent mond. Neki kell a sarkára állnia.

Amúgy nem lehetséges, hogy nem bírja a zsivajt ami a négy gyerekkel jár? Ezért vállal el mindent, hogy ne kelljen otthon lennie.

2020. okt. 4. 14:31
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Tényleg jószívű a férjed, ha elnézi, hogy Te beleszakadsz a melóba, és boldogan segít másoknak. Ja nem...
2020. okt. 4. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem szeret otthon lenni valamiért és örül ha mehet valahová.
2020. okt. 4. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Nekünk is 4 gyerekünk van, csak éppen az én férjemnek alap, hogy hétvégén ő kel a kicsihez, én alhatok délig is, ha arra van szükségem. Valamelyik nap a 2-ből hatosban csinálunk programot, havi 1-2 estére van nekem és neki is kimenő, kettesben igyekszünk 2-3 havonta meglépni pár órára. Elmegy focizni? Igen, 2 hetente egy este. Koncertre? Igen, amikor van lehetőség rá. Én is eljárok színházba? Igen. Itt van 4 kicsi gyerek, de a kapcsolatunk jobb, mint valaha és egyénileg is rendben vagyunk.

Tudom, hogy ezzel neked nem lett jobb, de tudd, hogy ez a normális és igenis állj ki magadért, magatokért.

2020. okt. 4. 17:03
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

Tehát te elvárod tőle, hogy álljon a sarkára és mondjon nemet, mikor te sem állsz a sarkadra és mondasz nemet neki?

Hmm...

2020. okt. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!