Mi a normális ilyen esetben apai oldalról?
Van 4 gyermekünk, legidősebb 7 éves lesz most. Gyakorlatilag a férjem reggeltől estig dolgozik hétköznap.
Hétvégente rendszeresen rokonok és barátok keresik, hol az egyik hol a másik, hogy ezt vagy azt segítsen. Rendszeres hogy a hétvégéből fel napot, egy napot nincs itthon. Nekem úszik a ház, az ő dolgai is folyamatosan nincsenek meg mint fűnyírás, udvar rendbe tartás stb. Részemről luxus, hogy eljussak a fürdőig vagy valamit kezdjek magammal, mert gyakorlatilag gyerek nélkül sose vagyok.
Kocsogseg hogy puffogok, hogy mondjon mindenkinek nemet és a saját családját részesítse előnybe vagy saját magát.. ? Mi nevezhető normálisnak? Hozzáteszem nekünk soha semmiben nem kellett segíteni, mert mindent kifizettünk a szakembereknek..
Ez csak NÉGY gyerek után jutott eszedbe????
Mert szerintem már az elsö után (vagy még inkább már elötte is) így volt, eddig nem jutott eszedbe tisztázni????
Szerintem ugyan nem normális a helyzet, de ha eddig nem zavart, akkor most nem sok értelme van elkezdeni pufogni emiatt.
Gyakorlatilag az a kérdés hogy 4 gyerek mellett álljunk a sarkunkra és mondjuk azt hogy bocs de nem, mert otthon is 1000 a dolog.. amúgy jó apuka és jó társ, túl jó mindenkihez...
Én jobban haragszom azokra akik egyáltalán felmerül hívni hogy ráér e. Szívem szerint kitépnem a telefont a kezéből és beleordítanék hogy NEM ER RA ES NEM IS FOG RÁÉRNI TOBBET..
Nem azok a hibásak akik szívességet kérnek, hanem a férjed, aki olyan mulya, hogy mindenre igent mond. Neki kell a sarkára állnia.
Amúgy nem lehetséges, hogy nem bírja a zsivajt ami a négy gyerekkel jár? Ezért vállal el mindent, hogy ne kelljen otthon lennie.
Nekünk is 4 gyerekünk van, csak éppen az én férjemnek alap, hogy hétvégén ő kel a kicsihez, én alhatok délig is, ha arra van szükségem. Valamelyik nap a 2-ből hatosban csinálunk programot, havi 1-2 estére van nekem és neki is kimenő, kettesben igyekszünk 2-3 havonta meglépni pár órára. Elmegy focizni? Igen, 2 hetente egy este. Koncertre? Igen, amikor van lehetőség rá. Én is eljárok színházba? Igen. Itt van 4 kicsi gyerek, de a kapcsolatunk jobb, mint valaha és egyénileg is rendben vagyunk.
Tudom, hogy ezzel neked nem lett jobb, de tudd, hogy ez a normális és igenis állj ki magadért, magatokért.
Tehát te elvárod tőle, hogy álljon a sarkára és mondjon nemet, mikor te sem állsz a sarkadra és mondasz nemet neki?
Hmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!