Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy a 20napos fiam...

Normális, hogy a 20napos fiam hason fekve átfordítja a fejét egyik oldalról a másikra?

Figyelt kérdés
Ő már a 2.babám,de abszolút nem emlékszem,hogy anno a másik is csinált ilyent ennyi idősen.
2010. jún. 22. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
az én fiam pár naposan is csinálta,teljesen normális.
2010. jún. 22. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
A mostani babák sokkal gyorsabban fejlődnek ügyesednek mint aa mi generációnk.Valószínű neked jó kis erős babád van,és semmi abnormális nincs benne .Örülj neki,és további jó babázást!
2010. jún. 22. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen, normális! Az én lányom 1 naposan is átfordította, ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Aztán egy ideig nem csinálta, gondolom a "kinti világban" létezés nagyon lefárasztotta, de 2-3 hetesen megint kezdte.
2010. jún. 22. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Aha,rokon baba is csinálta.Annyira sokat csinálta,hogy szegénynek ledörzsölődött a bőr a nózijáról,mert ugye felemelni még nem tudta a fejét és így hozzá dörzsölődött az ágyhoz.Egy ideig piros nózija volt:P

Egy hetesen már csinálta:)

2010. jún. 22. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is csinálta két naposan még a kórházba az ágyamon, és utána is folyamatosan. Neki is ledörzsölődött kicsit a nózija.....mindig piroskás volt :) Sőt két hetes kora óta hason alszik, és így altatta magát.....még mostanában is elfordul :) . Holnap lesz 16 hetes :)
2010. jún. 22. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:

normális. az én babám is 20 napos, ő 4 naposan kezdte.

már semmin nem lepődöm meg... :)

2010. jún. 22. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Egy hetesen az Én babám is ezt csinálta,és még le sem dörzsölődött a nózija,mert eléggé fel tudta emelni a kis buksiját)))
2010. jún. 22. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Persze, mind a két kislányom csinálta, a kisebbik már a kórházban, a nagyobbik pár naposan. A fejüket se kellett soha tartani, ha ölben voltak, mert tartották maguktól. Hamar kitámasztottak kézzel is, és kiemelték a mellkasukat. nekem ez a normális, mert ezt szoktam, tapasztaltam meg. Nagyon furi volt pár hete egy 3 hetes kisbabát megfogni, aki meg nyeklett-csuklott, és tartani kellett nagyon a kis buksiját :)
2010. jún. 22. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam már a kórházban ezt csinálta 2-3 naposan.
2010. jún. 22. 14:43
 10/10 A kérdező kommentje:
én sem lepődök már meg semmin,de ezt úgy elfelejtettem.pedig a bátyó is a születése után rögtön jól tartotta a fejét,és az öcsi is egy stramm gyerek,ő is megemeli a fejét és úgy fordítja át.és nem nyaklik ha kézben van,sőt nem is akarja a vállamra tenni a fejét inkább tartja
2010. jún. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!