Egyedül nevelem a kislányom, mert az apja lelépett. A lányom az apja nevén van, viszont nem is ismeri, nem látogatja, és ez ezután sem fog változni. Én sem eröltetem. Mit mondok neki késöbb, amikor már tudni/ kérdezni fogja a teljes nevét?
Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz szól, akik hasonló helyzetben vannak.Jelenleg 10 hónapos a kicsi. Talán elöre aggódom emiatt,ezért is vagyok kíváncsi, másnál hogyan alakult.2020. okt. 3. 15:32
11/12 A kérdező kommentje:
#10, sajnos nem, ilyen szar a törvény.:(
2020. okt. 3. 21:03
12/12 anonim válasza:
10-es, ez pontosan így van. A nagyfiam már 13 éves, az apja pár honaposan látta utoljára, gyerektartast sosem fizetett, de a nevét nem valtoztathatom meg nélküle, és a férjem örökbe sem fogadhatja, mivel a vér szerinti nem mond le róla, nem járul hozzá, amúgy elerni sem lehet. Pedig a gyerek is már évek óta megmondta, hogy nem akarja a nevét (neki kotojeles van), nem hivatalos helyen nem is használja az első felét. 18 évesen megvaltoztathatja, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!