Elvetnél egy nevet csak azért, mert sok-sok éve nagyon gyakori?
Érdekel is meg nem is.
Mi egy közepesen gyakori nevet választottunk szerintem. Egyet azért vetettünk el mert a top 3-ban benne volt. Viszont mikor felmerült ez a név névként nagyon megtetszett mindkettőnknek, és nem értékelt volna ha első is a listán, mert végre a 35. héten közös nevezőt találtunk, nem csak rábólintottunk. Tökeletesen illik a fiamra a név.
Én is Anna vagyok. Mindig azt írják gyakorin, hogy mennyire elterjedt név. Se oviban, se általánosban, se gimiben nem volt Anna nevű osztálytársam. :-) Egyetemen biztosan volt ilyen szaktárs, de a baráti körben szintén nem találkoztam a névvel. Rokonságban is én vagyok az egyetlen. Eszter, Dóra, Réka azonban tonnaszámra volt. Ahogy Bence, Dániel és Dávid is.
Engem befolyásolna, most, hogy így belegondolok. Például tetszik a Dániel név, de annyira elterjedt, hogy biztos nem adnám. Úgyhogy azt hiszem, igen, elvetném. De ez nem jelenti azt, hogy a saját környezetedben biztosan lesz olyan nevű, ami neked tetszik :-) A népszerű Annával sem lőtt mellé anyum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!