Szeretitek, ha egy pelenka mintás?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy nem vesztek olyan pelenkát ami nem mintás, csak hogy szeretitek e a mintás pelusokat. Én
megmondom őszintén, igen. Pl a pampers fehér csomagolású pelusában van lámás. Azt imádom. De a babylove dzsungeles is tök jó.
Nektek van ilyen kattanásotok, vagy abszolút hidegen hagy?
Még mielőtt bárki kiforgatja: nyilván az az első, hogy a babának jó legyen, én se vennék olyan pelust, ami nem jó neki, csak mert lámás.
2020. szept. 29. 18:12
11/12 anonim válasza:
Alapesetben szeretem a cuki mintákat, de minden esetben hátrébb való a rangsorban, mint a nedvszívás, minőség, kényelem, stb.
Viszont nyáron, egy kis fehér ruha alatt, vagy fehér leggings alatt nem szeretem, ha átüt a minta. Nyáron a Libero Touch-ot használtuk, azon kis szolid a minta, nem látszik át a ruhán.
12/12 anonim válasza:
A Libero Touch a kedvencem azok közül amik beváltak, letisztult, minimalista minta van rajta. A Pufies Trusted Trendsnek voltak amúgy nagyon menő mintái de sajnos áztunk vele állandóan és már nem is forgalmazzák. Ami még nagyon tetszik az a Kolorky ökopelus virágos mintája, azt ki akarom majd próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!