Mi a fene az a mosható pelenka?
Elvileg környezetbarátabb...
...de egyébként nem annyira környezetbarát,mert az mosni kell.
Mi használtunk mosit kb fél évig, aztán szobatisztult.
Én kizárólag környezettudatossági szempontból gondoltam, hogy kipróbáljuk de nem szerettem annyira. Maga a koncepció nagyon szuper, gyönyörű pelusok vannak, olcsóbb mint az eldobható (nálunk ez nem volt szempont, de szerintem én jócskán túlköltekeztem és így már nem volt olcsóbb sokkal) és nincs szemét.
- Nem szerettem mert NAGYON gyakran ázott bármit próbáltunk, szinte nem volt nap, hogy ne lett volna ruhacsere és a gyerek is sokszor ordítva sírva ébredt mert tocsogott a pisiben (ilyen eldobhatóval is volt de kb havi szinten 1x, nem két naponta).
- Nem szerettem mert mindig megnyomta a gyereket de úgy, hogy órákig ott volt a piros csík, nem hiszem, hogy kényelmes volt neki és próbáltunk 6-7 féle márkát legalább, mindegyikkel ez volt (nagyon magas, vékony a lányom).
- Nem szerettem mert a kakit sikálni szerintem kibszott undorító volt akárki akármit mond, kell sikálni alkalmanként és a gyomrom forgott.
- Nem szerettem mert büdös: büdös ameddig mosásra vár, büdös reggelre a gyereken.
- Nem szerettem mert semmi nem volt igazából jó, ami nem ázott az megnyomta, ami nem nyomta meg az ázott, ami nem ázott és nem nyomta meg az meg akkora volt mint Kim Kardashian segge.
Örültem, hogy szobatiszta lett a gyerek végre és elhagyhatjuk, de a dédelgetett álmom, hogy majd a kistesó megkapja szertefoszlott, nem akarok mosizni megint, sajnálom.
". Magát az ötletet támogatom, hiszen környezetvédelem és takarékosabb is,"
Ez így nem igaz,naponta min. 2szer kell mosni ezeket,és nem kevés vizet emészt fel a mosás.
3 vagyok, örülök ha segíthettem de azért remélem van akit nem rettentettem el. ☺️
Igen, popsikrémezni nem kellett (sőt nem is lehet) mosival, nagyon szép volt a feneke. Viszont mosival is pl gombás lett egyszer, ezt azért nem írtam mert ez eldobhatóval is előfordult, de a lényeg, hogy ezt a mosi sem zárja ki sajnos.
Hú ez a mosi pelus nálunk is tervben volt mielőtt születtek a gyerekek. Aztán szerencsére nem vettünk mert tuti nem használnánk már. Mosogatógépet is azért vettünk gyerek születés után, hogy időt spórolunk.
Minek szenvedünk mosi pelussal mikor ott az eldobhato? Akcióban elég olcsón vettük azt is. Kb 2 évet nem vettünk pelenkát úgy betáraztunk jó áron a két gyereknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!