Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A menstruációm idén felborult...

A menstruációm idén felborult sajnos, babát tervezünk a mostani hónapban elég fura dolgok történnek ez lehet terhesség? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Babát tervezünk párommal. Ebben az évben (lehet a sok stressztől a vírus körül) rendszertelen a menstruációm eddig 2019-ig mindig 28 naposak voltak most idén, 45-26-28-28-34-26 napra jött meg mióta felborult. Az utolsó ami 26.napra jött multhét vasárnap (szept 20.)volt legalább is szerintem mikor pici vért láttam a wc papíron raktam egy tampont be de egyáltalán nem lett olyan csak picit a teteje, utána semmi majd másnap pici barnázas azóta semmi. Ez beágyozódas lehetett? Mivel szeptember 11-12-én voltunk együtt párommal.

Azóta is görcsölget néha a méhem körűl. Tesztet csináltam egy erzékenyebbet 2 napja és egy kevésbé érzékenyet ma reggel, de negatívak. Szerdán megyek orvoshoz emiatt, mert úgy gondolom ezt már nem lehet a stresszre fogni (mint ahogy elsőnek egy ügyeletes orvos mondta amikor elsőnek késett rengeteget) :/

Viszont! Van remény babára ki mit gondol?

2020. szept. 25. 17:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem is tudom , ha bárki olvassa babát várok :) 18-19dpon ma reggel lett elsőnek gyönyörű pozitív, eddigi egyértelmű negatívak után.
2020. szept. 29. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Grat! 😊
2020. okt. 1. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Boldog babavárást! 🌸
2020. okt. 1. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!