Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy fogadja el az, akinek...

Hogy fogadja el az, akinek sosem lesz lánya/fia?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Világ életemben kislány szerettem volna, mindig elképzeltem, hogy öltöztetem, fésülgetem, stb. Van egy 10 éves fiam, és 6 éves ikerfiúcskáim. Úgy volt, hogy nem lesz több, de a párommal úgy döntöttünk, hogy mégis lesz egy 4.

hátha sikerül kislány. Az egész család azt mindta, hogy neki kislánynak "kell" lennie, és biztosan az lesz. Mikor kiderült, hogy Ő is kissrác nem volt olyan őszinte a gratuláció, ennél a "gyásznál" az is jobban esett amikor kinevettek. Mielőtt jönnek a vérmes ősanyák, természetesen imádom a fiaim, a kicsit is imádom már most, és örülök, hogy mind egészségesek, a férjem is büszke, hogy lesz 4 fia, de mégis bennem lesz a hiányérzet...

28khm

2020. szept. 25. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Ket fiam van, mivel az elsonel fiu volt a megerzesem, es meg a szules napjat is jol tippeltemmeg, igy meg voltam gyozodve rola, hogy a masodiknal is bejon, es egyreszt lanyt ereztem, masreszt a szuleteseig nem tudtuk a nemet, en neztem meg, es mondtam meg a szobaba eppen bejovo ferjemnek, hogy kisfiu o is. 2 het kellett nekem a szules utan hozzaszokni, de azota annyira imadom, hogy el semtudom mondani, azt szoktam mondani, hogy nem cserelnemel tiz lanyra sem.

Szeretnenk egy harmadikat, nem banna senki a csaladban, ha lany lenne, fiu unokak vannak. Mi is orulnenk egy lanynak, de mivel ez nemkivansagmusor, a fiunak es lanynak is orulni fogunk, foleg, hogy a masodikra 2 evet vartunk. Akkor majd lesz harom fiam, es enekelhetem, hogy ,,egy boszorka van..” :D . Ha pedig bevallalunk egy negyediket is, es az is fiu lesz, akkor az lesz. Mi mondjuk nem a nemuk miatt vallaljuk oket, de megertem, hogy szerettel volna egy kislanyt. Nagymamam is szeretett volna, nala volt tobb szomoru dolog, amit most nemirok le neked, hogy varandosan ne olvasd, a lenyeg, hogy a ket fia es az elso fiu unokaja utan (akit amugy szinten nagyon szeretett) lett ket lany unokaja, en vagyok az idosebb, vilag eleteben imadott, rengeteg idot toltottunk egyutt, 14 evesen hozza is koltoztem, egyutt jartunk moziba, teahazba, imadtam az oreglanyt, en voltam a mindene. Kivetelezett is velem rendesen, ezert megertem az elottem egyik hozzaszolot, aki azt irja, hogy talan jobb is, ha nincs lany, ha ekkora preferencia volt ra a fiukkal szemben.

En amugy nem kuveteleznek a lannyal, eleve jol erzem magam fius anyukakent, csak szivesen megtapasztalnam azt is, milyen egy kislany anyukajanak lenni. Talan osszejon, talan nem, de ugy vagyok vele, hogyha nem, akkor annak megvan az oka, es tenni ugysem tudok ellene. Mi egyebkent idozitettuk az egyuttletet, es igyis kisfiu, szoval ezt megprobaltuk azert. De olyan egy edes, okos, bujos, mosolygos, nyugodt gyerek. A nagyot is imadom, o meg nagyon hatarozott, kitarto, es jokat lehet vele nevetni. Es az, hogy egeszsegesek minden masnal tobbet er.

2020. szept. 25. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is gondolj arra,hogy nem biztos h csajos lenne. Enyém most lesz 2,ha olyanja van épphogy 1 copfot tudok neki csinálni az is ferde. Mondjuk öltöztetni szeretem,de ez is csak addig tart míg hagyja. Enyém megfog minden tücsköt bogarat,szeret pacsálni sarazni a babákat nem szereti,a pónikat,cicákat annál inkább.szóval ő sem mindig csajos. A második jó lenne ha fiú lenne, de most nem is tudom hogy állnék hozzá,ha kiderülne h fiú. Ha meg lány lenne akkor meg úgy érezném h v.mi kimarad az életünkből a kisfiú nélkül. Ez ilyen sajnos.
2020. szept. 25. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Ismerősőmnek 5 fia van. 😁 Ők is nagyon szerettek volna 1 kislányt.

Nekünk most érkezik a 3.kislány.😁 Több nem lesz 😳

2020. szept. 25. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:
24%
Most érkezik a harmadik fiú. Mindig lányt szerettem volna. Valószínű lesz negyedik is, de azért, mert ez a második házasságom és a férjem 2 gyereket szeretne. Már nem zavar, hogy fiú lesz és ha a negyedik is az lesz, legyen. A férjem igazán boldog lenne. De ez egy olyan dolog, amire nincs sok ráhatásunk.
2020. szept. 25. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

"Az egész család azt mindta, hogy neki kislánynak "kell" lennie, és biztosan az lesz."

Hát... szerintem a család részéről is egészségtelen ez a hozzáállás. Én bizony nagyon leteremteném azt a rokont, aki ilyet mond.

2020. szept. 25. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is így van, 3 fiú lesz. Negyediket valószínűleg már nem vállalunk, bár még ki tudja. Kíváncsi lettem volna milyen az apa lánya kapcsolat, de így ez nekem kimarad.

Nagypapamnak meg csak lányai voltak, pedig szeretett volna egy fiút is.

2020. szept. 25. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!