Egyedül élő, pártalanok, akinek sosem volt párja, hogy fogadja a valentin napot?
Párban élek már 10 éve, de hányok a Valentin naptól.
Kb 17 évesen izgatott utoljára...
Egy pár nem attól szereti egymást, mert egy kinevezett napon KÖTELEZŐEN ajándékoz. Mi akkor lepjük meg egymást, amikor tudjuk, hogy örömet okpzunk vele a másiknak. Legyen ez február, vagy június. Szerintem ahhoz nem kellene alkalom, hogy az ember kimutassa a szerelmét.
Szóval én felnőttként csak mosolygok, és magamban gondolom: Nem baj, majd kinövöd...
Annyira szánalmasnak tartom az ilyen "nem csak 1 napon szeretjük egymást" blablabla szövegeket.
Persze, hogy nemcsak 1 napon, de attól függetlenül én minden apró alkalomnak örülök, amikor meglephetem azt, akit szeretek.
A szerelem van annyira fontos érzés, hogy saját ünnepe legyen.
Szerintem.
Amikor nem volt párom, akkor egyszerűen nem érdekelt a valentin nap. A fenti logikát követve: ha szingli vagyok, akkor nem csak ezen az egy napon nincs pasim, miért épp aznap kéne bedepressziózni?
Kedves Kérdező !
Nem tudom te hány éves vagy, de az én gyerekkoromban még nem volt "Valentin nap", viszont alapvetően tiszteltük a lányokat, nőket, néniket.
Szerintem gondold át JÓL, hogy téged mi és miért zavar.
Ez egy mesterkélt ünnep amin megintcsak a kereskedelem húzza a hasznot. Te meg emiatt érzed magad rosszul ?
Gondolkozz el azon, hogy mit is csinálsz magaddal ! Mások elvárásai alapján, a kereskedelem által favorizált mesterséges ünnepnapnak akarván megfelelni -bántod saját magad, hogy egyedül vagy ?
Inkább merengj el miért van ez most így.
Az egyedüllét, (rosszabb esetben a magány) sok mindent megtanít az embernek. Ezen nem keseregni kell hanem észrevenni és hálásan megköszönni a lehetőséget az Életnek.
"A szerelem van annyira fontos érzés, hogy saját ünnepe legyen"
Az én ünnepem a szerelmemmel az évfordulónk. Nem egy idegen által választott nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!