Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti bevállalnátok ezt...

Anyukák, ti bevállalnátok ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Most heti 4 alkalommal 4 órát dolgozom hétfőtől csütörtökig, péntek és hétvége szabad. Nem keresek nagyon jól. Viszont kb.15 perc alatt a munkahelyemen vagyok kocsival.

Kaptam egy lehetőséget a fővárosban. Heti 3 nap 9.30-17.30-ig + havi 2-3 alkalom éjszaka, este 10-től reggel 6-ig. Mindez 100 ezerrel többért mint amennyit most kapok. Autónk van, így nincs probléma, de így is oda-vissza a főváros 160 km, ami nem kevés idő.

2 gyermekünk van, a nagy ovis, a kicsi bölcsis. Páromnak nagyon jó munkaideje van így eltudja vinni a gyerekeket és eltudja hozni. Viszont félek az éjszakázástól, 160 km egy nap de a pénz motivál. 100 ezerrel több egy családban mindig kell.

Ti bemernétek vállalni az éjszaka illetve a távolság miatt?

2020. szept. 22. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

A benzin nem kerülne többe, de az autó minden költsége nem igazán állna meg 100 alatt.

De lehet, hogy ezt már számolta a kérdező és ezen felül lenne még 100e haszna? Akkor én vállalnám.

2020. szept. 22. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én írom rendesen a költségeket, nekem 1km valós ára az elmúlt 1 év alapján kb 50 Ft. De ebben minden benne van: parkolási díj, matrica, amortizáció, mosás, javitasok, adó, minden.

Szóval ez kb havi 15 alkalom, 15x160x50ft azaz 120e Ft lenne nekem.

Oké, tudom, most jön az, hogy a kérdező autója biztos sokkal takarékosabb. Akkor kihozza 80e-bol. 20e-ért megéri???

2020. szept. 22. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. szept. 22. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagyok még anyuka,de nem vállalnám be most sem.
2020. szept. 22. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán, nagyon talán akkor, ha a munkába járást fizetik száz százalékban. Ilyen nem nagyon akad mondjuk. Oké, hogy csak heti három nap kell dolgozni, az jó dolog, de rengeteg időt elvinne ezeken a napokon az utazás. Nyolctól négyig dolgozom hétfőtől péntekig, ami tök normál alap felállás, de sokszor így se jut időm mindenre, amit a napba bele kéne zsúfolni, pedig én öt perc sétára lakom a munkahelyemtől és az ovitol is. Neked egy teljes napod ramenne amikor dolgozol. Nekem így nem érné meg.
2020. szept. 23. 08:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
100%ban akkor fizetik ha adnak autót. Enélkül senki nem ismeri el, hogy 1km 50Ft vagy akár több ténylegesen. Lehet magunkat becsapni, hogy a 100e km után esedékes nagy összegű javítás árát ne számoljam már ide, de szerintem igenis le kell osztani azt is minden egyes kilométerre.
2020. szept. 23. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!