Anyukák, ti bevállalnátok ezt a munkát?
Most heti 4 alkalommal 4 órát dolgozom hétfőtől csütörtökig, péntek és hétvége szabad. Nem keresek nagyon jól. Viszont kb.15 perc alatt a munkahelyemen vagyok kocsival.
Kaptam egy lehetőséget a fővárosban. Heti 3 nap 9.30-17.30-ig + havi 2-3 alkalom éjszaka, este 10-től reggel 6-ig. Mindez 100 ezerrel többért mint amennyit most kapok. Autónk van, így nincs probléma, de így is oda-vissza a főváros 160 km, ami nem kevés idő.
2 gyermekünk van, a nagy ovis, a kicsi bölcsis. Páromnak nagyon jó munkaideje van így eltudja vinni a gyerekeket és eltudja hozni. Viszont félek az éjszakázástól, 160 km egy nap de a pénz motivál. 100 ezerrel több egy családban mindig kell.
Ti bemernétek vállalni az éjszaka illetve a távolság miatt?
A benzin nem kerülne többe, de az autó minden költsége nem igazán állna meg 100 alatt.
De lehet, hogy ezt már számolta a kérdező és ezen felül lenne még 100e haszna? Akkor én vállalnám.
Én írom rendesen a költségeket, nekem 1km valós ára az elmúlt 1 év alapján kb 50 Ft. De ebben minden benne van: parkolási díj, matrica, amortizáció, mosás, javitasok, adó, minden.
Szóval ez kb havi 15 alkalom, 15x160x50ft azaz 120e Ft lenne nekem.
Oké, tudom, most jön az, hogy a kérdező autója biztos sokkal takarékosabb. Akkor kihozza 80e-bol. 20e-ért megéri???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!