Anyukák, ti bevállalnátok ezt a munkát?
Most heti 4 alkalommal 4 órát dolgozom hétfőtől csütörtökig, péntek és hétvége szabad. Nem keresek nagyon jól. Viszont kb.15 perc alatt a munkahelyemen vagyok kocsival.
Kaptam egy lehetőséget a fővárosban. Heti 3 nap 9.30-17.30-ig + havi 2-3 alkalom éjszaka, este 10-től reggel 6-ig. Mindez 100 ezerrel többért mint amennyit most kapok. Autónk van, így nincs probléma, de így is oda-vissza a főváros 160 km, ami nem kevés idő.
2 gyermekünk van, a nagy ovis, a kicsi bölcsis. Páromnak nagyon jó munkaideje van így eltudja vinni a gyerekeket és eltudja hozni. Viszont félek az éjszakázástól, 160 km egy nap de a pénz motivál. 100 ezerrel több egy családban mindig kell.
Ti bemernétek vállalni az éjszaka illetve a távolság miatt?
Miféle 100 ezer? Tudod te, hogy 160km autóval mibe kerül? És ne csak üzemanyagot számolj mert nagyon felrevisz (nagyjából szorozd kettővel!) Vagy az autózás költségeit már levontad?
Ha nem vontad le akkor ez nagyon nem éri meg.
Az amivel többet keresel kB elmegy a benzinre. A kocsi is kopni fog. Heti 3 nap 360km
Az egy hónapra 1140 km. És akkor még az éjszakai is. De már ez önmagában rengeteg pénz
Mennyit fogyaszt az autótok??
Üzemanyag költségeit, esetleges pálya matricát, autó terven felüli amortizációját bele kalkuláltad?
Szerintem első ránézésre se éri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!