Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik tetszik ezek közül a...

Melyik tetszik ezek közül a legjobban?

Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

De amúgy komolyan kérdező, tedd már fel magadnak a kérdést intelligens ember módjár: összedőlne a világ ha Emmi helyett Emma lenne a gyerek személyijében, vagy Eliz helyett Aliz?

Felnőttként is be kell ám majd mutatkozni. Lehet hogy most cukin hangzik hogy a Elizke ne szaladgálj, de az hogy hangzik már, hogy "A helyszínről élőben kapcsoljuk tudósítónkat, dr.Varga Elenit". 😁😄 Vagy kélzeld el pl.Kunhalmi Ágnest és Szél Bernadettet, hogy Kunhalmi Emminek és Szél Eliznek hívják őket...

2020. szept. 20. 19:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Én tegyem fel magamnak a kérdést? Te mit gondolsz egy olyan emberről, aki szerint külföldi eredetű kislány nevekről tök normálisan kérdezve a cigányozás elfogadható válasz? Önkritikát itt nem nekem kell gyakorolnom. Kértem, hogy oktass ki? Nem. Azt kérdeztem, hogy néhány név közül melyik tetszik, ha egyik sem, hát egyik sem. Van itt még ezer másik kérdés!
2020. szept. 20. 19:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Speciel van az ismerősi körömben 30 éves Eleni és köszöni szépen, jól van a nevével. Elképesztő, milyen emberek vannak itt!
2020. szept. 20. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
35%
Előre is sajnálom a lányodat, ha ilyen neveket akarsz neki adni.
2020. szept. 20. 19:23
 15/17 Derjaderja ***** válasza:
54%

Az Eleni a Heléna megfelelője, görög-magyar családot ismerek, aki így nevezte a lányat, de ott ugye nemzetiségi név.

Emiatt nekem ez tetszik.

A többi nagyon nem, én is az Emília, Eliza stb neveket támogatnám (bár nekem az Erzsébet az egyik kedvenc nevem és a mindenféle Elizabet-származékoktól idegenkedem, de ettől még az Eliza kulturált név).

2020. szept. 20. 19:23
 16/17 anonim ***** válasza:
38%
Legjobban melyik tetszik ? A legjobban jelzőhöz az kéne, hogy egyáltalán valamelyik tetszen.
2020. szept. 20. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Elíz!

Nem szeretem az i végződésű neveket, túl komolytalan.

2020. szept. 21. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!