Melyik tetszik ezek közül a legjobban?
De amúgy komolyan kérdező, tedd már fel magadnak a kérdést intelligens ember módjár: összedőlne a világ ha Emmi helyett Emma lenne a gyerek személyijében, vagy Eliz helyett Aliz?
Felnőttként is be kell ám majd mutatkozni. Lehet hogy most cukin hangzik hogy a Elizke ne szaladgálj, de az hogy hangzik már, hogy "A helyszínről élőben kapcsoljuk tudósítónkat, dr.Varga Elenit". 😁😄 Vagy kélzeld el pl.Kunhalmi Ágnest és Szél Bernadettet, hogy Kunhalmi Emminek és Szél Eliznek hívják őket...
Az Eleni a Heléna megfelelője, görög-magyar családot ismerek, aki így nevezte a lányat, de ott ugye nemzetiségi név.
Emiatt nekem ez tetszik.
A többi nagyon nem, én is az Emília, Eliza stb neveket támogatnám (bár nekem az Erzsébet az egyik kedvenc nevem és a mindenféle Elizabet-származékoktól idegenkedem, de ettől még az Eliza kulturált név).
Elíz!
Nem szeretem az i végződésű neveket, túl komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!