Férfiak, ti mikor és hogyan vállaltatok gyereket?
Figyelt kérdés
Nektek is volt egy mindent elsöprő érzés hogy na most szeretnétek gyereket? Vagy becsúszott és megtartottátok? Vagy a párotok addig győzködött amíg meg nem adtátok magatokat? Hány évesek voltatok ekkor? Hány éves volt a kapcsolatotok?2020. szept. 17. 18:54
1/4 anonim válasza:
Nálunk beugrott 24-éves voltam most 47 vagyok de jól vagyunk és együtt azóta is.
2/4 anonim válasza:
41 éves voltam, amikor megszületett a lányom. 5 hónapja voltunk együtt a párommal,amikor megfogant. Akkor ő 22 volt. Azóta már a feleségem. Nem sokat gondolkodtam azon, hogy tartsuk-e meg,mindig is szerettem volna gyereket,de nem találtam olyan nőt,aki passzolt volna hozzám. Ő az elejétől fogva tökéletes volt számomra és a 19 év ellenére nagyon jól kiegészítjük egymást. Remélem, hogy lesz még egy gyerekünk. Terveztük a 2. babát, sajnos méhen kívüli terhesség lett. Lelkileg nagyon megviselt minket, azóta nagyon fél bele vágni egy második terhességbe és teljesen megértem, hogy miért. Ameddig kell várok. Ha nem is lesz 2., akkor is boldog leszek,mert egy csodaszép okos kislányunk van.
3/4 anonim válasza:
Az esküvőnk után egyértelmű volt, hogy jöhetnek a gyerekek. 37 voltam az elsőnél, 42 a negyediknél.
4/4 anonim válasza:
8 év járás, 2 év együttélés, 1 év házasság után született meg az első gyerekünk. Én 32, a feleségem 26 volt. Nemrég született meg a második gyerekünk, most én 35, a feleségem 29 éves.
Mindig is akartam gyereket, tervezett mindkettő. Közös döntés alapján ennyi is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!