Sose bánjátok, hogy gyereket vállaltatok?
Itt annyi szörnyűt olvasni, hogy elgondolkodtam.
- szétrepedt, vérző mellbimbó
- szülés után fájó hüvely, renyhe méh stb.
- éjszakai nem alvás
Stb.
Ilyen pillanatokba nem ugrik e folyton, hogy visszacsinálnád?
Engem már nem alvás is így érzem kikészítené. A fájdalmas mell is félelmetesen hangzik. Azt is utálom, ha a cipő sarka feltöri a lábam, el se tudom képzelni, hogy lehet másra gondolni a fájdalmon kívül, ha a mellbimbó sebes.
Ilyenkor nem bánjátok meg az egészet?
Ez elég nagy hülyeség amiket írsz. Nehogy már valaki egy sima sebes mellbimbó miatt megbánja a gyerekvállalást... jól is néznénk ki.
Nyilván az ember ezekre fel van készülve, és tudja előre h pár hónapig nem fogja tudni rendesen kialudni magát, ez ezzel jár, senkit nem ér meglepetésként, de ettől még nyilvàn nem fogja megbánni a gyerekét akit mindennél jobban szeret! Ezek eltörpülnek amellett h van egy gyereked!
Pause gomb
Nagyon jó megfogalmazás..
Kérdező
A felsoroltak se nem törvényszerűek.. se nem a legnehezebb dolgok 😌😉
Egy kiadós 2 éves hiszti a 4 hós gyerekkel a kezedben idegőrlőbb (nekem)
Hát én a fizikai fájdalmakat nagyon rosszul viselem, azért írtam ilyen példákat.
Ilyen korkülönbséggel én tuti nem vállalnék, azt is csodálom majd, ha egyet túlélek, 2 ilyen pici nekem már mazoizmus. (Ne vedd magadra, te biztos szereted így - a hisztin kívül- nekem nem menne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!