Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezzel a tatyóval tapasztalat?

Derjaderja kérdése:

Ezzel a tatyóval tapasztalat?

Figyelt kérdés

[link]

Minden érdekel. Babakocsira hogyan akasztható?

Köszönöm.

2020. szept. 13. 22:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Meg ugye a nagynak kb váltóruha szett / 1 óra program időtartam is kell.
2020. szept. 13. 23:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Persze ez túlzás, de nyilvàn kell mindenből váltás, meg pulcsiból többféle kül idő esetére.

Én diabos vagyok most, szóval bedobozolt, kimért kaját viszek mindenhovà, nem szabad venni vmit valahol stb.

Erdőbe szoktunk járni meg ilyesmi.

De most ezek részletkerdések.

2020. szept. 13. 23:06
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekünk egy Skip Hop van ( [link] ) 2,5 éve használjuk, patika állapotban van. Ezer zsebes, mindent IS elnyel, olyan mint Hermione batyuja, van hozzá pelenkázó alátét, apa is tudja használni, a babakocsira is nagyon praktikusan feltehető és még a második gyereket is simán kiszolgálja majd. Múltkor ezzel mentünk a nagyszülőkhöz egy éjszakát ott aludni, az egész család holmija belefért és még kutyánk is van nekünk is, de a gyereknek bármikor belepakolok egész hétvégére mindent az utolsó plüssállatig. Én úgy voltam vele, hogy erre rászánok pénzt mert előreláthatóan évekig intenzív használatban lesz, ezt még a sima leánykori retiküljeim sem bírták túl jól én meg nem akartam évente új pelenkázótáskát vásárolni.
2020. szept. 13. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Nekem is hasonló van, a Canpol-os változat. Nagyon szeretem. Nem túl nagy, de minden belefér. Nem csúszkál a babakocsin és az alsó kosárba is pont befér. (Gb qbit-unk van) Strapabíró, erős anyag. Nekem pont a felső merevitő az egyetlen bajom vele, nagyon megnehezíti a táska bezárását amikor a kocsin lóg.
2020. szept. 14. 08:29
 15/17 A kérdező kommentje:
13. Köszi. A tatyó merevített?
2020. szept. 14. 10:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem az egész, csak a zippzar mellett van egy merevitő.
2020. szept. 14. 11:03
 17/17 anonim ***** válasza:
15: nem merevített egyáltalán de strapabíró anyagból van, üresen sem eszik össze viszont puha és kényelmes viselet.
2020. szept. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!