Derjaderja kérdése:
Ezzel a tatyóval tapasztalat?
2020. szept. 13. 22:36
1/17 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, csak a no name, fele ennyiért. Adnak hozzá kis tépőzárakat.
2/17 anonim válasza:
2 pelenkás gyerek cucca kényelmesen elfér benne, könnyű felakasztani és mivel merev a tetején a cipzár rész, menet közben is könnyen nyitható-csukható. Nagyon szeretem.
3/17 anonim válasza:
Amúgy én nagyon szeretem, praktikus, sok zsebe van, minden elfér benne.
4/17 anonim válasza:
Sima mezei Aliexpresses táska csak háromszoros áron: [link]
A képek között látszik hogy teheted babakocsira, elég szerencsétlenül, egy rossz mozdulat és lecsúszik a vázon.
5/17 anonim válasza:
A miénknek 2 kapcsos lánc van a 2 oldalán, egyáltalán nem csúszkál.
6/17 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy ez ennyivel többet tud mint az Alis. :D
7/17 A kérdező kommentje:
4. De az anyaga, kiakakítása, cipzárja stb is olyan, mint az alinak?
Én nem hiszek az olcsó táskákban. Nem vagyok sem markamaniás sem költekező, de elsőre pont az aggasztott, hogy ennyiért milyen minőség lehet.
2020. szept. 13. 22:50
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Enyhén szólva túl van tolva ez a pelenkázós táska téma, fogtam az egyik régi oldaltáskámat és azt használtam, tökéletes volt, nem kell 20 féle zseb bele, nem az egész pipere polcát viszed magaddal, csak néhány pelenkát, ha van vállpántja akkor meg feltehető a babakocsira, örülök, hogy nem vettem.
10/17 A kérdező kommentje:
Hát azért akarunk táskát venni, mert tönkrement a pelustáska. Másfél évesre csak egy pelusozí nesszeszer van, amit a handmade zsebetlen gymbagbe szoktam beledobni, ami mar így is dugig van és az uram csak röhök a gymbagen. De most még lesz egy újszülött is mindehhez meg tél. Kutyacuccok is vannak.
De köszi 😁
2020. szept. 13. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!