Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon levagyok maradva 28...

Nagyon levagyok maradva 28 évesen,hogy nincs gyerekem?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 15:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13%
Ne azt hozzátok már példának, hogy 40 évesen is lehet szülni. Lehet, persze. De se a tested nem regenerálódik úgy, sőt a fizikumod már egyre rosszabb lesz és azért 60 éves leszel, mikor a gyermek még csak 20. Szerintem nem normalis, hogy ennyire kitolódott. Talán olyan 25-28 a legideálisabb. Persze ha otthon élsz, nincs kereseted felnőtt korod ellenére, akkor nem szabad fiatalon szülni, de az egszisztenciára várás se épp jó taktika. Ha akarsz is majd gyereket, kitudja mikorra jön össze. Én semmi pénzért nem szülnék öregedő 30asként. Tipikus onigazoló, megkeseredett, kiábrándult, jaj végre sikerült valakivel gyereket csinaltatnom asszonyok nagy atlagban, akik leszólják a fuatal, csinos, boldog anyukákat.
2020. szept. 13. 18:26
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
Persze, nyugodtan lehet 35 felett is szülni, feltéve ha összejön. És ott az a nagy HA.
2020. szept. 13. 21:12
 23/24 anonim ***** válasza:
58%
Engem anyukám 35 évesen szült. Ugyanolyan nehezen viselte velem a terhességet, mint a bátyámmal 26 évesen. Én 32 vagyok és az első babámat várom. Nem érzem magam elkésve mert a barátnőim nagy részének sincs még gyereke ennyi idősen.
2020. szept. 13. 21:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

"akik leszólják a fuatal, csinos, boldog anyukákat."

Jajj mert ez már csak így van. Minden fiatal anyuka, boldog, bombázó, kiegyensúlyozott, cukormázas élettel. Jaaa, vár mégsem.

Ismerek olyat aki 40 évesen szült SOK éves házasságba-kapcsolatba, és köszöni kiválóan vannak, meg olyat is aki fiatalon lett anya, és kisiklott az élete.

Az ilyen baromságokkal meg általában csak azok vagdalkóznak, akiknek életük fő műve, hogy fiatalon tudtak szülni. Hát valljuk be, nem nagy érdem.

2020. szept. 14. 08:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!