Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó ajándék egy...

Szerintetek ez jó ajándék egy 1 évesnek születésnapra?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 12. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Nemsokára egy éves lesz a lányom. Én nem örülnék a járássegítőnek. Nem használnánk, felesleges vacak lenne csak.
2020. szept. 12. 23:21
 12/15 Derjaderja ***** válasza:
51%

[link]

Ezt találtam első beütésre de nem ismerem sem a márkát sem a terméket.

2020. szept. 12. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Volt a fiamnak járássegítője, de egy perccel nem tanult meg hamarabb járni. (14.5 hónaposan) Viszont mai napig előveszi megy egy kört vele, nyomkodja a gombokat. Szerintem nyugodtan megveheted, nem fogsz egy ártatlan baba játékkal ártani.
2020. szept. 13. 08:08
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem.
2020. szept. 13. 08:20
 15/15 anonim ***** válasza:
A kislányomnak dettó ilyen volt, csak más színekkel. Eléggé túl van árazva viszont, mi másfél éve 10000 Ft-ért vettük. Első szülinapjára kapta. Az elején levő játékokkal sokat játszott, meg hátul a zsebébe sokat pakolászott. 18 hónaposan tanult meg járni, a köztes 6 hónap alatt 10x, ha tologatta, nem nagyon érdekelte. Elvileg káros, nem tudom, ha szeret a gyerek tologatni járástanulás közben,akkor széket stb. úgyis fog. Kb. 20 hónapos korában szereltük szét és raktuk el a kistesónak, mert már csak a helyet foglalta.
2020. szept. 13. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!