11/15 anonim válasza:
Nemsokára egy éves lesz a lányom. Én nem örülnék a járássegítőnek. Nem használnánk, felesleges vacak lenne csak.
12/15 Derjaderja válasza:
13/15 anonim válasza:
Volt a fiamnak járássegítője, de egy perccel nem tanult meg hamarabb járni. (14.5 hónaposan) Viszont mai napig előveszi megy egy kört vele, nyomkodja a gombokat. Szerintem nyugodtan megveheted, nem fogsz egy ártatlan baba játékkal ártani.
15/15 anonim válasza:
A kislányomnak dettó ilyen volt, csak más színekkel. Eléggé túl van árazva viszont, mi másfél éve 10000 Ft-ért vettük. Első szülinapjára kapta. Az elején levő játékokkal sokat játszott, meg hátul a zsebébe sokat pakolászott. 18 hónaposan tanult meg járni, a köztes 6 hónap alatt 10x, ha tologatta, nem nagyon érdekelte. Elvileg káros, nem tudom, ha szeret a gyerek tologatni járástanulás közben,akkor széket stb. úgyis fog. Kb. 20 hónapos korában szereltük szét és raktuk el a kistesónak, mert már csak a helyet foglalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!