Szerintem a játékok érdekesek rajta. Olyan mint egy matatófal. Ha nem járássegítő lenne, akkor megvenném, de így nem.
Ha nem a saját gyerekednek lesz, akkor szerintem kérdezd meg a szülőket.
2020. szept. 12. 22:29
2/15 anonim válasza:
A mozgás-járás fejlesztő játékokról erősen megoszlanak a vélemények a szülők között. Meglepetésnek nem adnám, ha nem te vagy valamelyik szülő, hanem pl a keresztgyerekednek lesz vagy valakinek a rokonságból. Az egyik barátnőm kimondottan kérte, hogy semmi ilyesmit még véletlenül se.
2020. szept. 12. 22:30
3/15 A kérdező kommentje:
Kompot használnak (nem támogatom), de ez talán kicsit jobb annál.
2020. szept. 12. 22:32
4/15 anonim válasza:
Szerintem jó, de nem a legolcsóbb. Persze, ki mennyit engedhet meg magának:) Meg persze annak tudatában, hogy tud e már járni vagy sem( mert ugye ez elképzelhető 1 évesen, hogy tud), és esetleg egyeztess a szülőkkel is, hogy egyáltalán szeretnének e akármilyen segítőt a gyermekük fejlődéseben, szükség van e erre, vagy van e vakami, amit jobban tudnának használni, vagy van e valami, aminek jobban örülnének. Én mindig megkérdem :)
2020. szept. 12. 22:33
5/15 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson ilyet venni!
Amikor a gyerek (és az izmai) úgy akarja, egyedül fog elindulni!
Ez a járássegítő/gátló többet árt, mint használ, csak vonszolódik vele a pici.
2020. szept. 12. 22:44
6/15 anonim válasza:
Manapság már nem csak anyatej, hordozás meg miegyéb térítők vannak hanem már játéknácik is akik szerint minden károsító és csak a fa jó. Lassan a gyerekeknek már kb csak a fa bot lesz a megfelelő játékszer meg a kutyakötél.
Ha szerinted használnák akkor nyugodtan vedd meg, a gyerekem imádta és hibátlan a mozgás- és testifejlődése annak dacára, hogy egy ilyen szörnyű szarral mászkált hónapokig. 🤭
2020. szept. 12. 22:50
7/15 Derjaderja válasza:
Én is pártolom a fa játékokat. Ez itt pl elég messze van a kutyakötéltől, klassz szerintem, de a másik problémával egyetértek.
Bár aki kompot használ, annak ezzel se lesz baja (viszont vélhetően nem fajáték-rajongó).
2020. szept. 12. 23:11
8/15 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményét. Imadja kisfiam, semmi baj a mozgásával. Ez nem károsító. Ha egyébként nem akar/tud elindulni, ezzel sem fog lepegetni. Aki meg mar all, fel kézzel kapaszkodik, annak nagyorom hogy van támaszték.
2020. szept. 12. 23:11
9/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, mint matatofal. Kerekek nélkül keresnek valami hasonlót szerintem.
2020. szept. 12. 23:12
10/15 Derjaderja válasza:
Van ilyen kocka pl, aminek minden oldalán van játék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!