Baba születése után kivennétek pár hétre az oviból a nagytesót, hogy ne hozzon haza betegséget?
Én is azt hittem hogy az anyatej mindentől véd. 2 hónapos, kizárólag anyatejes lányom elkapta az ovistól a náthát. Mi is a férjemmel. Durva volt.
Én biztos nem járatnám még oviba mig pici a baba. Egyrészt az összeszokás miatt, másrészt nem érzi úgy a nagy hogy" ő le van passzolva az oviba mig anya a picivel van otthon". Harmadrészt most kezdenek betegek lenni az oviban a gyerkőcök, tuti valamit hazavinne.
Köszönöm szépen a válaszokat!😊
Én is arra hajlok, hogy menjen oviba. A tesót is nagyon várja, de az ovit is nagyon szereti. Nem akarom azt se, hogy a tesóra haragudjon, hogy nem mehet. 😅
9-12ig van egyébként csak, szóval a tesóval is sokat tud majd lenni.
Csak picit elkezdtem aggódni, hogy, nehogy hazahozzon valamit.
Én nem viszem. 3 hetes a pici, a nagy pedig nyáron volt három. Igazából az egyik oka csak az, hogy ne hozzon haza semmit, a másik viszont az, hogy sajnos nagyon messze vagyunk még a pelusról való leszokástól. 1000 dolgot próbáltam már, de nem megy. Mondjuk a fiam nem is vágyik oviba, pedig már voltunk párszor. Tavasszal újra próbálkozunk majd, hátha jobb lesz a vírushelyzet is.
De szerintem ez mindenkinek egyéni, én abban sem látok problémát, ha valaki baba mellett is viszi.
Mi kivettük. A vezető óvónőnek írtunk egy kérvényt, hogy tesó születése miatt 2 hétig itthon lesz.
A férjem is itthon tudott lenni, így együtt volt a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!