Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem érzed magad "butának",...

Nem érzed magad "butának", hogy szinte egész nap egyedül vagy a gyermekeddel?

Figyelt kérdés

Igazából nem is pontosan fogalmaztam meg a kérdést, de arra lennék kíváncsi, hogy azok az anyukák, akiknek a párjuk reggeltől estig dolgozik, nem érzik e magukat butának? Mármint úgy értem, hogy az agyam egyik része a babával van, a másik része meg a páromat hiányolja, igénylem a nagy beszélgetéseket, mint egykoron a baba előtt - kattog az agyam, vajon még szeret e, vagy tetszem e neki még. Nem szó szerint vagyok egyedül, nagyon sokat csavargunk erre arra a gyermekemmel, sokat vagyunk játszótéren, könnyen ismerkedem, mert közvetlen természet vagyok. De ahogy közeledik az este, amennyire nagyon várom a párom haza, sose úgy sül el egy este...néha olyan hülyeségeket vagy butaságokat tudok kérdezni, vagy semmitérő témákról beszélgetek, hogy sokszor azt érzem, hogy tényleg untatom. Nem is tudom hogy fogalmazzak.

Hasonló érzésekkel küszködik e még valaki?

2010. aug. 6. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Röviden, tömören:

DE IGEN, butának és "magányosnak" érzem magam. Nekem senkim sincs, akivel dumálhatnék néha...

2 gyerkőc, apa éjjel nappal dolgozik:(

2010. aug. 6. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Jól leirtátok,de én valamelyik nap azon gondolkodtam,hogy elfogok felejteni irni.Munkám során sokat irtam és a minap valamire rákellett irnom a nevem és a címem.Komolyan mondom furcsa volt.
2010. aug. 6. 22:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, ez jó! Nekem is eszembe jutott már, hogy ha nem lógnék időnként ezen a fórumon, két értelmes összefüggő mondatot sem tudnék már leírni!

Viszont tök jól megtanultam tőmondatokban kommunikálni és rövid parancsokat osztogatni. Ez sosem ment azelőtt, mindig túludvariaskodtam a dolgokat. :DD

Régen volt egy óvónő végzettségű kolléganőm, mindig ő volt a legjobb ügyfélszolgálatos, mert így tudott beszélni az ügyfelekkel :D Szóval lehet egyszer még jól is jön a nagy butaságunk XD

2010. aug. 7. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!