Miért vált ki az emberekből meghökkentést, ha a
gyerekek az apánál vannak elhelyezve, és miért kezdenek
el teóriákat gyártani, hogy vajon mit csinált az anya?
Én 33 éves vagyok. Gyerekkorunkban emlékszem, hogy az apák se a háztartásba, se a gyereknevelésbe se semmibe nem vettek részt. Mostanában ha szóbakerül ismerősökkel szinte mindenki azt mondja, hogy az apja nem foglalkozott vele. Ez az utóbbi években változott meg. Az apák már bemennek/bemehetnek a szülésre, pelenkáznak, sokkal jobban részesei a gyereknevelésnek, ami tök jó. De még mindig ott vannak a régi beidegződések az emberekben.
2020. szept. 10. 08:05
"Hát én is anya vagyok,én akarom nevelni mert szeretem,ő az életem. Minden pillanatot szeretnék megélni ami számára fontos. Nem adnám senkinek."
Jó esetben az apa is ugyanígy van vele.
2020. szept. 10. 08:18
13/31 anonim válasza:
12: es ha te vagy aki szeretot tart es ki akarsz lepni a korabban emlitett modon? Egyertelmu, hogy a gyerek veled menjen akkor is ha mindent megvaltoztatsz az eleteben? Csak azert mert te vagy az anyja?
2020. szept. 10. 08:21
13!
He? A szeretőnek mi köze a gyerekhez? Gyermekelhelyezesrol volt szó. Attol, hogy egy házasság nem működik, még jó esetben két, a gyermeket pont ugyanúgy szerető szülőről van szó. Tok mindegy hogy miért van vége a házasságnak.
Amúgy pici értő olvasási problémád van, én ugyanis a legelső kommentet idéztem, a magam hozzászólásával arra célozva, hogy a két szülő pontosan ugyanolyan jogokkal és érzelmekkel bír jó esetben.
2020. szept. 10. 08:34
#4 Ismerős 2 kamasz gyereke magától döntött úgy, hogy az apjukkal akarnak maradni. Jobb lett volna erőszakkal magával vinnie őket, mert “egy normális anya sosem mond le a gyerekeiről”?
2020. szept. 10. 09:15
Le van pontozva aki azt írja hogy szereti a gyerekét és nem adná másnak?
2020. szept. 10. 11:48
Kérdező
Az itteni válaszokból is látszik h az emberek egy része csak feketét vagy fehéret képesek látni
2020. szept. 10. 12:49
18/31 anonim válasza:
na ez az. A feketet vagy a feheret. A gyerekeket kene latni! Az elet nem feher vagy fekete csak sok szulo tul onzo es direkt modon is a masik szulo ellen probalja rendezni a dolgokat.
2020. szept. 10. 13:03
16!
Le, mert azt feltételezi, hogy a másik szülő nem érezhet pont ugyanuyg.
2020. szept. 10. 14:13
14es aki megcsalja a párját, az erkölcsileg nem megfelelő példa egy gyereknek így nem lenne jó ha egy ilyen személy nevelné.
2020. szept. 10. 17:42
Kapcsolódó kérdések: